- 29 Aralık 2020
- 1.039
- 2.199
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #12.601
Allah razı olsun hepinizden rabbim hepimizin dualarını kabul etsinohbb duan bitti Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun hepinizden rabbim hepimizin dualarını kabul etsinohbb duan bitti Allah kabul etsin
Bin tane daha aldım kalan 1000Kızlar Life light için @Elifsude07 henüz okumamış duası fazla zaman geçmeden tamamlanması için aramızda paylaşalım
@Elifsude07 iki bin okuyacak
Ben bir bin aldım
Kalan 2000
Okudum Rabbim kabul etsin inşallah,KIZLAR BIR KISI CIKTIGI IÇIN SAYI DEGISTI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 TANE OKUYACAK
DUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
SURE IKI GUNDUR CUMARTESI SABAHINA KADAR HERKES BITIRMIS OLSUN
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
Aktif Lora duasi;
Ey herseye kadir ve hakim olan Allah'ım. ilmimi,kalbimi uyanık tutmam icin bana yardim et. cocuklarimin ahlakini güzelleştir ve hastalıklarimiza şifa ver. okunan dualar hürmetine maddi sıkıntılarımızı gidermemizi nasip et. helal bol rızık istiyorum Senden.
Amiin
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
Life light
ohbb
burcusami
Aktif Lora
@Elifsude07
nursevdi
goah
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
braindamage
1000 i ben okurum kendimeBin tane daha aldım kalan 1000
Canım iki gündür rahatsızım yarına burcusami ve son arkadaşın duasını bitirmiş olurum hakkınızı helal edin ve dua edinLife light icin okumayanlar
@Elifsude07
burcusami için okumayanlar
@Elifsude07
braindamage
Cuel
F Flower__
Canım okullar açıldı benim iş başladı baya yoğun, ama okuyorum. Yarın hem burcu arkadaşımın hem bugünkü arkadaşımınkini bitirmiş olurumLife light icin okumayanlar
@Elifsude07
burcusami için okumayanlar
@Elifsude07
braindamage
Cuel
F Flower__
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinCanım iki gündür rahatsızım yarına burcusami ve son arkadaşın duasını bitirmiş olurum hakkınızı helal edin ve dua edin
Tamam canımCanım okullar açıldı benim iş başladı baya yoğun, ama okuyorum. Yarın hem burcu arkadaşımın hem bugünkü arkadaşımınkini bitirmiş olurum
Teşekkür ederim canım Aktif Lora ya okudum bu arada onu da bildiriyimLife light kendin için aldığın bini okuduysan senin duan tamamlandı Allah kabul etsin