- 12 Kasım 2013
- 2.477
- 4.246
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #12.421
5 528mucizemmm aagtd arkadaşıma okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahDUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 4.761 DUA SAHIBI KENDI NIYETI ICIN 4.780 ADET OKUYACAKTIR
SURE IKI GUNDUR CARSAMBA SABAHINA KADAR HERKES BITIRMIS OLSUN
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
5 528mucizemmm Tuğçe duasi;
Allah’ım Sen dilimizle söylediklerimizi de kalbimizde taşıdıklarımızı da bilirsin. Hiçbir şey sana gizli değildir. Sen Azim ve Kadir olansın Tuğçe kulunun İçindeki muradın gerçekleşmesini kabul eyle, yaşadığı tüm sorunlarını çözüme ulaştır Ey kendisinden yardım isteyene yardım eden Ya RABBİM 99 ismin adın hatır ve hürmetine Tuğçe kulunun gönlünden geçen bütün dualarını hayırlısıyla kabul et Vel Hamdu lillahi Rabbil Alemin AMİN AMİN AMİN...
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir OKUDU
Life light OKUDU
ohbb
burcusami
Aktif Lora OKUDU
@Elifsude07
nursevdi
goah OKUDU
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE OKUDU
Jawlensky
Umut_2019
T There is Hope
Luluuu94
honeymilkkk
Ewfxsf1ccda,USER=455425]@braindamage[/USER]
Okudum Rabbim kabul etsin inşallah..DUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 4.761 DUA SAHIBI KENDI NIYETI ICIN 4.780 ADET OKUYACAKTIR
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
Allah’ım Sen dilimizle söylediklerimizi de kalbimizde taşıdıklarımızı da bilirsin. Hiçbir şey sana gizli değildir. Sen Azim ve Kadir olansın Tuğçe kulunun İçindeki muradın gerçekleşmesini kabul eyle, yaşadığı tüm sorunlarını çözüme ulaştır Ey kendisinden yardım isteyene yardım eden Ya RABBİM 99 ismin adın hatır ve hürmetine Tuğçe kulunun gönlünden geçen bütün dualarını hayırlısıyla kabul et Vel Hamdu lillahi Rabbil Alemin AMİN AMİN AMİN...
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir OKUDU
Life light OKUDU
ohbb
burcusami
Aktif Lora OKUDU
@Elifsude07
nursevdi
goah OKUDU
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE OKUDU
Jawlensky
Umut_2019
T There is Hope
Luluuu94
honeymilkkk
braindamage
DUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 4.761 DUA SAHIBI KENDI NIYETI ICIN 4.780 ADET OKUYACAKTIR
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir OKUDU
Life light OKUDU
ohbb OKUDU
burcusami OKUDU
Aktif Lora OKUDU
@Elifsude07
nursevdi OKUDU
goah OKUDU
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE OKUDU
Jawlensky OKUDU
Umut_2019
T There is Hope
Luluuu94 OKUDU
honeymilkkk
braindamage
tr_lelli @Elifsude07 B Bademmm388 F Flower__ Umut_2019 honeymilkkk5 528mucizemmm Tuğçe için okumayanlar
T There is Hope yerine okunacak
tr_lelli
@Elifsude07
honeymilkkk
B Bademmm388
Umut_2019
F Flower__
5 528mucizemmm
Kızlar bugün içinde okuyup tamamlayan lutfen
Tugceye okuduğumuz sayıyı 5000 e tamamlayacak miyiz canım yoksa senden itibaren mi 5000 okunacakSAYILAR DEGISTI DIKKAT EDELIM
HERKES DUA SAHIBI IÇIN 5000 TANE OKUYACAK
SURE IKI GUNDUR CUMA SABAHINA KADAR HERKES BITIRMIS OLSUN
Kafiyesizsiir Mine duası;
Allah' im
Hatice kızı Mine kulununun gönlüne göre bir es adayıyla evlenip sağlıklı çocuklarının olmasını nasip eyle Amin
5 528mucizemmm
@Feslegen
Life light
ohbb
burcusami
Aktif Lora
@Elifsude07
nursevdi
goah
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
braindamage
OkudummmDUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 4.761 DUA SAHIBI KENDI NIYETI ICIN 4.780 ADET OKUYACAKTIR
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir OKUDU
Life light OKUDU
ohbb OKUDU
burcusami OKUDU
Aktif Lora OKUDU
@Elifsude07
nursevdi OKUDU
goah OKUDU
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE OKUDU
Jawlensky OKUDU
Umut_2019
T There is Hope
Luluuu94 OKUDU
honeymilkkk
braindamage
Yok canim benden itibaten beş bin olacak tuğçe ye listeden çıkan kişi adına ben okuyacağım sayısı tamamlanacak insaAllahTugceye okuduğumuz sayıyı 5000 e tamamlayacak miyiz canım yoksa senden itibaren mi 5000 okunacak
Yardım edebilirim istersen müsaitim şu an 2000 alabilirimYok canim benden itibaten beş bin olacak tuğçe ye listeden çıkan kişi adına ben okuyacağım sayısı tamamlanacak insaAllah
Olur canım Allah razi olsun ❤gerisini ben tamamlarimYardım edebilirim istersen müsaitim şu an 2000 alabilirim