DUAMIZ
FETİH SURESI
YASİN SURESI
KISI BASI HERKES DUA SAHIBI IÇIN BIR FETIH SURESI BIR YASIN SURESI OKUYACAK GÜNLÜK BIR KISI ICIN OKUNACAK OKUMA SURESI BIR GUNDUR
ohbb Hanife duasi;
Allahım ; yıllardır hazirladigim ve bir türlü nasip olmayan kpss yi bu yıl yüksek bir puanla kazanıp ilk atama ile öğretmen olarak atanmayi senden istiyorum. Allahim almis oldugum egitimimle ben de çocuklara egitim vermek ve en önemlisi de çocuklarima dogru örnek olabilmek, emek verince herseyin ustesinden gelinebileceğini göstermek istiyorum bana yardım et yarabbim.Allahım bana zihin açıklığı ver, sınav günü beni stresten uzak tut ve sınavda bütün sorulari zorlaştırma kolaylaştır yarabbim.
Ya Allah,Ya Rahman,Ya Rahim,
Ya Hayy,Ya Kayyum,Ya Hannan,Ya Mennan,
Ya Bediüssemavati vel ard,
Ya Malikelmülk,Ya Zülcelali vel ikram. Olan Allahım bildiğim bilmediğim bütün ismi azamlarinla senden istiyorum. bu yıl öğretmen olarak atanmayı hayırlı bir şekilde senden istiyorum bana nasip et yarabbel alemin.
Duama amin diyen bütün dua kardeşlerimin gönüllerinden geçenleri hayırlı şekilde nasip et yarabbim Amin Amin amin
Kafiyesizsiir therewillbeaday Aktif Lora Cuel Morrmeneksee 5 528mucizemmm (sonra okuyacak )
MssPARE Umut_2019 Nefes0858 ohbb SoLeiL12 burcusami K Kirazxyz nursevdi (sonra okuyacak)
goah