- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #9.921
Kizlar yeni duada ne var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 313 fatiha diye düşünüyoruzKizlar yeni duada ne var
Bence olur canımKafiyesizsiir Namaria @sibell13 begonvil1985 Life light braindamage Jawlensky nursevdi T There is Hope Tavuk_suyu_ Oriana hasbeee B Bademmm388 @Renkli Fiyonk Cuel S Sabr-Sukur-Dua Umut_2019 memurhanim adessa01 A almina05 @ciceklibocekli111 therewillbeaday Mucizemm222 @karyaa48
Bu arada çoğu arkadaş yine kısa bir dua olması taraftarı❣ O yuzden diyorum ki 313 fatiha mi okusak Hem kısa sürer, hem abdest zorunluluğu yok, hem de faziletlerini hepimiz biliyoruz zaten ne dersiniz Uyarsa yarın akşam bismillah diyip başlayalım inşallah
İnsAllah bende katılabilir miyim canımCanım 313 fatiha diye düşünüyoruz
Tabiki canım ekliyorum seni deİnsAllah bende katılabilir miyim canım
Teşekkür ederim canımTabiki canım ekliyorum seni de
canım ben bu seferlik katılamayacağım diğer duaya inşallahKafiyesizsiir Namaria @sibell13 begonvil1985 Life light braindamage Jawlensky nursevdi T There is Hope Tavuk_suyu_ Oriana hasbeee B Bademmm388 @Renkli Fiyonk Cuel S Sabr-Sukur-Dua Umut_2019 memurhanim adessa01 A almina05 @ciceklibocekli111 therewillbeaday Mucizemm222 @karyaa48
Bu arada çoğu arkadaş yine kısa bir dua olması taraftarı❣ O yuzden diyorum ki 313 fatiha mi okusak Hem kısa sürer, hem abdest zorunluluğu yok, hem de faziletlerini hepimiz biliyoruz zaten ne dersiniz Uyarsa yarın akşam bismillah diyip başlayalım inşallah
Benim için uygun canim .Kafiyesizsiir Namaria @sibell13 begonvil1985 Life light braindamage Jawlensky nursevdi T There is Hope Tavuk_suyu_ Oriana hasbeee B Bademmm388 @Renkli Fiyonk Cuel S Sabr-Sukur-Dua Umut_2019 memurhanim adessa01 A almina05 @ciceklibocekli111 therewillbeaday Mucizemm222 @karyaa48
Uyar canım banaKafiyesizsiir Namaria @sibell13 begonvil1985 Life light braindamage Jawlensky nursevdi T There is Hope Tavuk_suyu_ Oriana hasbeee B Bademmm388 @Renkli Fiyonk Cuel S Sabr-Sukur-Dua Umut_2019 memurhanim adessa01 A almina05 @ciceklibocekli111 therewillbeaday Mucizemm222 @karyaa48
Olur inşaallah başlayalımKafiyesizsiir Namaria @sibell13 begonvil1985 Life light braindamage Jawlensky nursevdi T There is Hope Tavuk_suyu_ Oriana hasbeee B Bademmm388 @Renkli Fiyonk Cuel S Sabr-Sukur-Dua Umut_2019 memurhanim adessa01 A almina05 @ciceklibocekli111 therewillbeaday Mucizemm222 @karyaa48
Olur canım bence de Allah'ın izniyle başlarız inşallahKafiyesizsiir Namaria @sibell13 begonvil1985 Life light braindamage Jawlensky nursevdi T There is Hope Tavuk_suyu_ Oriana hasbeee B Bademmm388 @Renkli Fiyonk Cuel S Sabr-Sukur-Dua Umut_2019 memurhanim adessa01 A almina05 @ciceklibocekli111 therewillbeaday Mucizemm222 @karyaa48
braindamage Jawlensky nursevdi T There is Hope Tavuk_suyu_ Oriana hasbeee B Bademmm388 @Renkli Fiyonk Cuel S Sabr-Sukur-Dua Umut_2019 memurhanim adessa01 A almina05 @ciceklibocekli111 therewillbeaday Mucizemm222 Kızlar dualarimiz tamamlandı Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah tez zamanda
Allah razı olsun. Cümlemizin dualarını kabul eylesinbraindamage Jawlensky nursevdi T There is Hope Tavuk_suyu_ Oriana hasbeee B Bademmm388 @Renkli Fiyonk Cuel S Sabr-Sukur-Dua Umut_2019 memurhanim adessa01 A almina05 @ciceklibocekli111 therewillbeaday Mucizemm222 Kızlar dualarimiz tamamlandı Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah tez zamanda
benim için uygun.Kafiyesizsiir Namaria @sibell13 begonvil1985 Life light braindamage Jawlensky nursevdi T There is Hope Tavuk_suyu_ Oriana hasbeee B Bademmm388 @Renkli Fiyonk Cuel S Sabr-Sukur-Dua Umut_2019 memurhanim adessa01 A almina05 @ciceklibocekli111 therewillbeaday Mucizemm222 @karyaa48
Kafiyesizsiir Namaria @sibell13 begonvil1985 Life light braindamage Jawlensky nursevdi T There is Hope Tavuk_suyu_ Oriana hasbeee B Bademmm388 @Renkli Fiyonk Cuel S Sabr-Sukur-Dua Umut_2019 memurhanim adessa01 A almina05 @ciceklibocekli111 therewillbeaday Mucizemm222 @karyaa48
Uyar canımKafiyesizsiir Namaria @sibell13 begonvil1985 Life light braindamage Jawlensky nursevdi T There is Hope Tavuk_suyu_ Oriana hasbeee B Bademmm388 @Renkli Fiyonk Cuel S Sabr-Sukur-Dua Umut_2019 memurhanim adessa01 A almina05 @ciceklibocekli111 therewillbeaday Mucizemm222 @karyaa48