- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 36
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
tüm duaları okudum Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun canim yüreğine sağlık ❤tüm duaları okudum Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı
Allah razi olsun canim yüreğine saglik masallah canim Rabbim niyetini kabul eylesin insaAllah ❤Herkesin duasını okudum (niyetliyim de Allahım kabul eder inş) Rabbim herkese duasının kabul olduğu paylaşımları yapmayı nasip etsin. Aminn.
Tesbihatı da okudum bitti şükürArkadaşlarımın duaisni okudum Allah kabul eder inşallah. Amme süresine de katılıyorum Ammeyi okudum tesbihat kaldı
Canım işten haber cıktı mı cok sevindim eğer ki cıkmıssa:)Kafiyesizsiir ismim Mine
Duam; Allah'im Mine kulunun vücudundaki tüm hastalıklara şifa ver yakın zamanda dualarinda ettiği gibi özellikleri olan biriyle yuvasını kurmasını neslinin devam etmesini nasip et. Başlayacak olduğu işinde başarılı olmasini isinin daim olmasını nasip et zihin açıklığı ver kyk borcunu ödeme kolaylığı ver basvuracaklari ev kura cekilisinden secilmelerini nasip et sevdiklerini kötülükten kazadan beladan hasetten nazardan koru abisinede hayırlı bol kazanç yuvalarına da huzur mutluluk ver Doğu turkistan ve tüm mazlum yerdeki insanlara zulüm edenleri Kahhar isminle kahri perişan et askerlerimizi vatanımızı her türlü kötülüğe karşı koru Amin
Canım benim çok naziksin gerçekten bütün kalbimle söylüyorum hepimizin dualarınının kabul olmasını istiyorum duam bu olsun benim deCanim senin duani da ekleyim sana da dua edelim sende bitirdikten sonra bizler için dua et insaAllah ❤
Kuzum yarın başlayacağım ama deneme asamasinda olacağım eğer o aşamayı geçersem is başı yapacağım InsaAllah❤cok sagol guzel kaplim ❤hepinizden Allah razi olsun kızlar sizin dualarinizin önemi çok büyük bende Rabbim tez vakitte hepimizin duasını kabul eyler insaAllahCanım işten haber cıktı mı cok sevindim eğer ki cıkmıssa:)
Amin kuzum benim hepiniz cok iyi kalpli insanlarsiniz öğlen dualarin hepsini listeledim senin duan için de önceden paylaştığın duani eklemistim listeye Rabbim tez vakitte hepimizin duasını kabul eylesin insaAllah ❤Canım benim çok naziksin gerçekten bütün kalbimle söylüyorum hepimizin dualarınının kabul olmasını istiyorum duam bu olsun benim de
Yaa canım benım hıc merak etmee , Allah cok cok yardımcı olsun. Deneme süresi zaten basladın demek gibi bir şey merak etme. Sen basarırsın valla cook sevindiim , gözün aydın olsunnnKuzum yarın başlayacağım ama deneme asamasinda olacağım eğer o aşamayı geçersem is başı yapacağım InsaAllah❤cok sagol guzel kaplim ❤hepinizden Allah razi olsun kızlar sizin dualarinizin önemi çok büyük bende Rabbim tez vakitte hepimizin duasını kabul eyler insaAllah
Aventuss insaAllah sagol canim benim Allah razi olsun ❤Yaa canım benım hıc merak etmee , Allah cok cok yardımcı olsun. Deneme süresi zaten basladın demek gibi bir şey merak etme. Sen basarırsın valla cook sevindiim , gözün aydın olsunnn
Canım 16. 728 adet hasbünallah ve nimel vekil yada 5050 adet fatiha ekle istersen Amme DUASININ yanınaKizlar yarın siteye aksam girebilirim o yüzden Amme nin dua listesini akşam duzenleyebilirim