- 4 Eylül 2018
- 18.738
- 72.068
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #2.641
Nasıl oluyor okuyoruz sayıdan mi düşülüyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canim liste olacak sırası gelen dua sahibi kişi duasını paylaşacak 313 listedeki katılan sayıya bolunecek ona göre cikan sayi dua sahibinin niyeti için okuyacağızNasıl oluyor okuyoruz sayıdan mi düşülüyor?
Canim kişi başına 20 sayı falan düşer belki katılım fazla olursa daha az o sayıyı dua sahibinin niyeti için okuyacağız insaAllahgünlük kaç tane olur ona göre takipteyim
Tamam canim ama katılmak istersen ekleyim adetin bitince okursunKafiyesizsiir canım ben katılırdım ama cumartesi adet günüm
Tamam canım10 15 düşerse çok iyi olur başka zikir grubum da var. Ve yoğunum gün boyu küçük cocuklsrim var yoksa hiç sorun değil sizin için de uygunsa bekleyeyim katılım sayısına göre girerim olur mu?
Kabul yalniz bildirimler kaciyor etiket yapilirsa veya ozel mesaj atilabilinirse cok iyi olur diye dusunuyorumCanim kişi başına 20 sayı falan düşer belki katılım fazla olursa daha az o sayıyı dua sahibinin niyeti için okuyacağız insaAllah
Sana ozelden yazarım ya da adını iki uc kez etiket yaparım canimKabul yalniz bildirimler kaciyor etiket yapilirsa veya ozel mesaj atilabilinirse cok iyi olur diye dusunuyorum
Bende katılıyorum canım birçok dua grubundayim ama.okurum.bunuda canım.Allahin ziniyleKızlar 313 Ayeter kursi duamiza katılmak ister misiniz sizde kişi başı okunacak sayı katılıma göre belirlenecek
@newplanet
Jawlensky
@Eslem91
@MelodiminEsi
@HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
@begonvil1985
Kara_gozlum
@Luluuu94
5 528mucizemmm
@Loriklorik
MoonfacedMom
@15yusra11
Deryaa123
@Umut_2019
@mrs seyhan
@Luniss
moonandstar
@2019 mutluluk
@ankay48
@Beyazkugu87
R RabiaIslam
@Tugce3333
@Nzlnaz
@rukiyets
@panikprenses
@Ellibes55
@Tokerrr
Karagullu
@Bademmm388
@Kubkubra
@_Citlembik_
kevsersoylu
@MaviKuplik
@Maisiyah345
@dilhun80
Aventuss
@minik kalp0753
mimiraculum
nursevdi
@Gulcan2904
N Nana
@Birpdrci
@memurhanim
Allah razi olsun cok yer takip ediyorum kaciyor zahmet olmazsa cok sag olSana ozelden yazarım ya da adını iki uc kez etiket yaparım canim
Estağfurullah canim ☺Allah razi olsun cok yer takip ediyorum kaciyor zahmet olmazsa cok sag ol
Ben istiyorum katılmayı.Ayeter Kürsi
Yeni duamiz 313 Ayeter Kürsi
KATILMAK ISTEYENLER BILDIRIM YAPSIN CANLAR