- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #2.541
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum Rabbim kabul eylesin InsaAllahAllahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
“Ey kapıları açan Allah’ım, bize hayır kapılarını aç!”
Kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak okumaya başlamadan önce 25 "Estağfirullah" çekilecektir
jnci İnci duası
Kul 3 defa Ya Rabbi! Ya Rabbi» Ya Rabbi!
diye Allah'a dua ettiğinde Allah şöyle buyurur: "Duana icabet ediyorum. Kulum Sen İste ki sana verilsin.
AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammedinVeAlaAliSeyyidinaMuhammed.
Yarabbi Yarabbi Yarabbi
Bana Eşime Aileme ve Sevdiklerime Sağlık Sıhhat Huzur Mutluluk Hanemize Bolluk Bereket İhsan eyle
Mübareği ile Hayırlı Salih/Saliha Evlatlar Nasip Eyle..
Ülkemizinde İçinde bulunduğu bu kötü durumlardan hepimizi muhafaza eyle Bu belayı tez vakitte üzerimizden Def eyle..
Hasta olanları Ya Şafi ismin hürmetine Şifalandır Yarabbi
Bana Eşime Aileme sevdiklerime uzun ve güzel ömürler ver..
Sevdiklerimizin acısını bize gösterme
Bizim acımızıda bizi sevenlere gösterme
Yarabbi Benden dua bekleyenlerin bana dua edenlerin duama amin diyenlerin Duasını kabul eyle
Rabbena Atina fiddünya haseneten ve fil ahireti haseneten ve gına azabennar
Rabbenağfirli velivalideyye velil müminine yevme yekumul hisab
birahmetike Ya Erhamerrahimin
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir OKUDU
Aventuss
Rainbow Peace
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11 OKUDU
ftemiz
M mer_4260
Bal0ncuk
kunfeyekun__
jnci
@tavuksuyu
Hatirlatmak için yazıyorum
Bal0ncuk için okumayanlar
Rainbow Peace
Cuel
byebyeblackbird
M mer_4260
Bal0ncuk
jnci
Okudum canım Bal0ncuk ve kunfeyekun__ ıcınAllahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
Kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak okumaya başlamadan önce 25 "Estağfirullah" çekilecektir
kunfeyekun__ Zahide kızı Kadriye
Duasi;
Rabbim hakkımda hayırlı olacak şekilde sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip et.. eşimin baba benim anne olmamı engelleyen engelleri hayırlı bir şekilde kaldır rabbim.. merhametin her zaman üzerimde olsun rabbim.. amin
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir OKUDU
Aventuss
Rainbow Peace
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11 OKUDU
ftemiz
M mer_4260
Bal0ncuk
kunfeyekun__
jnci
@tavuksuyu
Herkesin yüreğine sağlıkBal0ncuk duan bitti canim Allah kabul etsin
Senden de razi olsun canim benim ❤Herkesin yüreğine sağlık
Allah razı olsun hepinizden
okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnnnAllahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
Tavuk_suyu_
İsmim Pakize.
Sıkıntılardan bir an önce eşimi ve beni feraha çıkarsın Rabbim. Hastalıklardan, kazalardan ,belalardan , fitne Ve fesattan sevdiklerimi koru Allahım. Evladım anasına babasına, dinine ,devletine hayırlı Salih bir evlat olsun. Rabbim hep iyi merhametli insanlarla karşılaştırsın
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir OKUDU
Aventuss
Rainbow Peace
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11 OKUDU
ftemiz
M mer_4260
Bal0ncuk
kunfeyekun__
jnci
Tavuk_suyu_
Allahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
Tavuk_suyu_
İsmim Pakize.
Sıkıntılardan bir an önce eşimi ve beni feraha çıkarsın Rabbim. Hastalıklardan, kazalardan ,belalardan , fitne Ve fesattan sevdiklerimi koru Allahım. Evladım anasına babasına, dinine ,devletine hayırlı Salih bir evlat olsun. Rabbim hep iyi merhametli insanlarla karşılaştırsın
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir OKUDU
Aventuss
Rainbow Peace
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11 OKUDU
ftemiz
M mer_4260
Bal0ncuk
kunfeyekun__
jnci
Tavuk_suyu_
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahAllahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
Tavuk_suyu_
İsmim Pakize.
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir OKUDU
Aventuss
Rainbow Peace
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11 OKUDU
ftemiz