- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi Gullbahcemm
- #1.881
Tamam canım okuruzArkadaşlar çok özür dileyerek bişey soyliycem,ben okuyamiycam bu akşam,kursum var bugün biter eve giderim diye düşünmüstum ama devam ediyor ,ezan saati geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım okuruzArkadaşlar çok özür dileyerek bişey soyliycem,ben okuyamiycam bu akşam,kursum var bugün biter eve giderim diye düşünmüstum ama devam ediyor ,ezan saati geldi
75 i aldım Kalmadı
Amin ❤Çok sağolun arkadaşlar,Allah kabul etsin inşallah
Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin bizi evlat hasreti ile yandırmasın125 okudum bağışladım Allah yüreğinizdeki gibi bir evlat nasip etsin tez zamanda inşallah.
aldım kabul ettim..9 MAYIS 2018 ÇARŞAMBA DUASI
HER GÜN AKŞAM İLE YATSI EZANI ARASINDA BİR KARDEŞİMİZİN HACETİNİN KABULÜ İÇİN ABDESTLİ OLARAK VE HER BİRİNİN BASİNDA BESMELE CEKEREK 1000 TANE FİL SURESİ OKUYORUZ
Rakika
efsuni06
@Hayalimdi gercek oldu
annesinineseri
B bahar1143
Dil-i bitab
MorbidAngell mazeretli
H hayalalemiveben mazeretli
pinkstrap
T Tatlianne20
MorbidAngell Kadriye
kardeşimizin hayırlı, sağlıklı evlat sahibi olabilmesi için herkes 125 adet okuyacak.
LÜTFEN YARIN İKİNDİYE KADAR ALDIM KABUL ETTİM DİYEREK BİLDİRİM YAPIN
Allah kabul etsin ❤
Aldım kabul ettim.10 MAYIS 2018 PERŞEMBE DUASI
HER GÜN AKŞAM İLE YATSI EZANI ARASINDA BİR KARDEŞİMİZİN HACETİNİN KABULÜ İÇİN ABDESTLİ OLARAK VE HER BİRİNİN BASİNDA BESMELE CEKEREK 1000 TANE FİL SURESİ OKUYORUZ
Rakika
efsuni06
@Hayalimdi gercek oldu
annesinineseri
B bahar1143
Dil-i bitab
MorbidAngell mazeretli
H hayalalemiveben mazeretli
pinkstrap
T Tatlianne20
MorbidAngell Kadriye
kardeşimizin hayırlı, sağlıklı evlat sahibi olabilmesi için herkes 125 adet okuyacak.
LÜTFEN YARIN İKİNDİYE KADAR ALDIM KABUL ETTİM DİYEREK BİLDİRİM YAPIN
Allah kabul etsin ❤
canım dün yazzdım am agörmedin galiba nasılsın kuzum?Allah kabul etsin okdm