- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
- Konu Sahibi Gullbahcemm
- #1.861
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün okuncak tı canım sağolasın, okudu arkadaşlarAcil ise okuyamam. Ancak daha sonra.
Kızlar 125 adet eksik varKizlar musait değilim acil yazdım
Alabilen olursa biraz eksiltsin, yoksa ben okurum hepsiniKızlar 125 adet eksik var
Rakika
efsuni06
@Hayalimdi gercek oldu
annesinineseri
B bahar1143
Dil-i bitab
MorbidAngell mazeretli
H hayalalemiveben mazeretli
pinkstrap
T Tatlianne20
Alirlar inşallah canım, sağolasınAlabilen olursa biraz eksiltsin, yoksa ben okurum hepsini
Aldım kabul ettim9 MAYIS 2018 ÇARŞAMBA DUASI
HER GÜN AKŞAM İLE YATSI EZANI ARASINDA BİR KARDEŞİMİZİN HACETİNİN KABULÜ İÇİN ABDESTLİ OLARAK VE HER BİRİNİN BASİNDA BESMELE CEKEREK 1000 TANE FİL SURESİ OKUYORUZ
Rakika
efsuni06
@Hayalimdi gercek oldu
annesinineseri
B bahar1143
Dil-i bitab
MorbidAngell mazeretli
pinkstrap
T Tatlianne20
Dil-i bitab Saliha kardeşimizin hayırlı, sağlıklı evlat sahibi olabilmesi için herkes 125 adet okuyacak.
LÜTFEN YARIN İKİNDİYE KADAR ALDIM KABUL ETTİM DİYEREK BİLDİRİM YAPIN
Allah kabul etsin ❤
Aldım kabul ettim9 MAYIS 2018 ÇARŞAMBA DUASI
HER GÜN AKŞAM İLE YATSI EZANI ARASINDA BİR KARDEŞİMİZİN HACETİNİN KABULÜ İÇİN ABDESTLİ OLARAK VE HER BİRİNİN BASİNDA BESMELE CEKEREK 1000 TANE FİL SURESİ OKUYORUZ
Rakika
efsuni06
@Hayalimdi gercek oldu
annesinineseri
B bahar1143
Dil-i bitab
MorbidAngell mazeretli
pinkstrap
T Tatlianne20
Dil-i bitab Saliha kardeşimizin hayırlı, sağlıklı evlat sahibi olabilmesi için herkes 125 adet okuyacak.
LÜTFEN YARIN İKİNDİYE KADAR ALDIM KABUL ETTİM DİYEREK BİLDİRİM YAPIN
Allah kabul etsin ❤
Misafirlikteydim yetisirim dedim ama kaldık öle okuyamadim kbOkuyamıcak mısın canım
olsun canım okuduk biz nasılsınMisafirlikteydim yetisirim dedim ama kaldık öle okuyamadim kb