- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi Gullbahcemm
- #1.801
200 Okudum Rabbim Hayırlı Sağlıklı evlatlar nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım eklerim şimdiBeni de ekler misiniz listeye,mazeretim bitti
Aldım kabul ettim7 MAYIS 2018 PAZARTESİ DUASI
HER GÜN AKŞAM İLE YATSI EZANI ARASINDA BİR KARDEŞİMİZİN HACETİNİN KABULÜ İÇİN ABDESTLİ OLARAK VE HER BİRİNİN BASİNDA BESMELE CEKEREK 1000 TANE FİL SURESİ OKUYORUZ
Rakika mazeretli
efsuni06
@Hayalimdi gercek oldu
annesinineseri
B bahar1143
Dil-i bitab mazeretli
MorbidAngell mazeretli
H hayalalemiveben
pinkstrap
annesinineseri
Nurcan kızı Eser kardeşimizin hayırlı, sağlıklı evlat sahibi olabilmesi için herkes 166 adet okuyacak. Eser kardeşim 170 adet okuyacak.
LÜTFEN YARIN İKİNDİYE KADAR ALDIM KABUL ETTİM DİYEREK BİLDİRİM YAPIN
Allah kabul etsin ❤
Aldim kabul ettim7 MAYIS 2018 PAZARTESİ DUASI
HER GÜN AKŞAM İLE YATSI EZANI ARASINDA BİR KARDEŞİMİZİN HACETİNİN KABULÜ İÇİN ABDESTLİ OLARAK VE HER BİRİNİN BASİNDA BESMELE CEKEREK 1000 TANE FİL SURESİ OKUYORUZ
Rakika mazeretli
efsuni06
@Hayalimdi gercek oldu
annesinineseri
B bahar1143
Dil-i bitab mazeretli
MorbidAngell mazeretli
H hayalalemiveben
pinkstrap
annesinineseri
Nurcan kızı Eser kardeşimizin hayırlı, sağlıklı evlat sahibi olabilmesi için herkes 166 adet okuyacak. Eser kardeşim 170 adet okuyacak.
LÜTFEN YARIN İKİNDİYE KADAR ALDIM KABUL ETTİM DİYEREK BİLDİRİM YAPIN
Allah kabul etsin ❤
Yardıma ihtiyaç olursa yardım edersin saliham, artık paylaştırdık :))Rakika yarın akşam yüksek ihtimal temiz olucam ben de okuyabilir iö çok şukur
Yardıma ihtiyaç olursa yardım edersin saliham, artık paylaştırdık :))
Hadi gözün aydın canım :)) Dil-i bitab temizlendin mi? Melek adet olmuş 166 adet eksik var sen okur musun?Hanifem benimkini paylaştırabilir misin. Geciken misafirim geldi sonunda:) mazeretlendim ben canım.
Tamam canım okurum :))Hadi gözün aydın canım :)) Dil-i bitab temizlendin mi? Melek adet olmuş 166 adet eksik var sen okur musun?
Canım ben biraz okuycam ama hepsini yetiştiremem diye sayı söylemedim kimsede görüp almamış hiç. Zaman kısıtlı olunca sayı belirtmekte zor
ETİKET yapar mısın bildiğin varsaCanım ben biraz okuycam ama hepsini yetiştiremem diye sayı söylemedim kimsede görüp almamış hiç. Zaman kısıtlı olunca sayı belirtmekte zor