- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- Konu Sahibi Gullbahcemm
- #1.761
Allah razı olsun canım, Allah kabul etsin inşallah
Amin canım Allah senden de razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım, Allah kabul etsin inşallah
Amin Allah razı olsun166 okudum bağışladım arkadaşımız için.Allah hayırlı Salih, Saliha evlatlar nasip etsin.Allah kimsenin yüreği evlat ateşiyle yakmasın.
4 MAYIS 2018 CUMA DUASI
HER GÜN AKŞAM İLE YATSI EZANI ARASINDA BİR KARDEŞİMİZİN HACETİNİN KABULÜ İÇİN ABDESTLİ OLARAK VE HER BİRİNİN BASİNDA BESMELE CEKEREK 1000 TANE FİL SURESİ OKUYORUZ
Rakika mazeretli
efsuni06
@Hayalimdi gercek oldu
annesinineseri
B bahar1143 mazeretli
Dil-i bitab (mazeretli)
MorbidAngell
H hayalalemiveben
pinkstrap
Rakika Hatice kızı Hanife'nin hayırlı, sağlıklı evlat sahibi olabilmesi için herkes 166 adet okuyacak.
LÜTFEN YARIN İKİNDİYE KADAR ALDIM KABUL ETTİM DİYEREK BİLDİRİM YAPIN
Allah kabul etsin ❤
Aldım kabul ettim4 MAYIS 2018 CUMA DUASI
HER GÜN AKŞAM İLE YATSI EZANI ARASINDA BİR KARDEŞİMİZİN HACETİNİN KABULÜ İÇİN ABDESTLİ OLARAK VE HER BİRİNİN BASİNDA BESMELE CEKEREK 1000 TANE FİL SURESİ OKUYORUZ
Rakika mazeretli
efsuni06
@Hayalimdi gercek oldu
annesinineseri
B bahar1143 mazeretli
Dil-i bitab (mazeretli)
MorbidAngell
H hayalalemiveben
pinkstrap
Rakika Hatice kızı Hanife'nin hayırlı, sağlıklı evlat sahibi olabilmesi için herkes 166 adet okuyacak.
Allah kabul etsin ❤
Kötü demek ne haddimize kuzum bugüne sükür :) sen nasılsın?Bu akşam için 170 adet alıp kabul ettin mi kadriyecim?
Ziyanı yok canım, iyisin dimi?
Aldım kabul ettim.4 MAYIS 2018 CUMA DUASI
Rakika mazeretli
efsuni06
@Hayalimdi gercek oldu
annesinineseri
B bahar1143 mazeretli
Dil-i bitab (mazeretli)
MorbidAngell
H hayalalemiveben
pinkstrap
Allah kabul etsin ❤
Şükürler olsun canım :)Kötü demek ne haddimize kuzum bugüne sükür :) sen nasılsın?
Okudum bagisladim canım bnde misafir varda anca girebildimAllah razı olsun kızlar MorbidAngell de okduysa eksik yoktur