- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
- Konu Sahibi Gullbahcemm
- #1.221
10 okudum 5 oku20 okumusum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 okudum 5 oku20 okumusum
Helal olsun canim sen de helal et ❤amin100 tane okudum MorbidAngell için. Yeni listede olamayacağım arkadaşlar. Hakkınızı helal edin. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
35 mi okudun toplam ben10 daha okudim amin canim Allah razi olsunOkudum kuzum allah razi olsun kuzum rabbim seni birgün duyup güzel gönlüne göre verir
Okudum kuzum allah kabul etsin cumlemize35 mi okudun toplam ben10 daha okudim amin canim Allah razi olsun
canım fazla olmasın diye soruyorum toplam 25 mi 25 mi okudun :)Okudum kuzum allah kabul etsin cumlemize
tamam canım çok şükür tam sayı :)))25 okudum kuzum gördüm mesajını okurken 25 bese tammladim
Saol canim hangi dua okunuyo nrye niyet ediliyoKara_gozlum yeni liste basliycak dirersin kuzum
Tamam canimS.a. arkadaşlar.Ben mazeretliyim.Bitene kadar duaya katılamayacağım.Allah duanızı kabul etsin.
Fil suresi(elemtera okuyoruz) burdaki herkes anne olmak icin okuor senin niyetin ne canimSaol canim hangi dua okunuyo nrye niyet ediliyo