- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 10.331
- 31
- Konu Sahibi Gullbahcemm
- #1.181
Ben 25 fazla okumusum ama yine olmuyor galiba yarın okurus tekrar artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye olmasin canim diger herkes okumussa sayi tamamlanmis oluyor Rabbim denk.düşürüyor iste :)Ben 25 fazla okumusum ama yine olmuyor galiba yarın okurus tekrar artik
GercektenmiNiye olmasin canim diger herkes okumussa sayi tamamlanmis oluyor Rabbim denk.düşürüyor iste :)
Elbette canim baska eksik okuyan yoksa eksigi tamamlamis oluyorsun e sayi da bin oluyor :) kendi okudugun 100un üzerine defil mi 25Gercektenmi
Evet ben sandım 125 okuncak gitmemiştim.125 okudum canimElbette canim baska eksik okuyan yoksa eksigi tamamlamis oluyorsun e sayi da bin oluyor :) kendi okudugun 100un üzerine defil mi 25
Allah razi olsun canim Rabbim sıkıntılarını gidersin :) T Tatlianne20 Rakika dua tamamlanmis kizlar Allah kabul etsin :)Evet ben sandım 125 okuncak gitmemiştim.125 okudum canim
Amin insallah canım rabbim esime kavuştursun ve hepimize hayırlı evlat nasip etsin isnallahhhh en kısa zmandaAllah razi olsun canim Rabbim sıkıntılarını gidersin :) T Tatlianne20 Rakika dua tamamlanmis kizlar Allah kabul etsin :)
Amin amin, afrinde mi canim?Amin insallah canım rabbim esime kavuştursun ve hepimize hayırlı evlat nasip etsin isnallahhhh en kısa zmanda
Evet canimAmin amin, afrinde mi canim?
Rabbim yardimcilari olsun Askerimize polisimize guc kuvvet versin sag salim ailelerine sevdiklerine kavusmayi nasip etsin ve hepsinden razi olsun.Evet canim
Amin insallah sağ salim döner hepsi rabbim ayaklarına taş değdirmesin .saolasinRabbim yardimcilari olsun Askerimize polisimize guc kuvvet versin sag salim ailelerine sevdiklerine kavusmayi nasip etsin ve hepsinden razi olsun.
Döneceğiz canımaldım kabul ettim. liste başa dönecekmi acaba??
Tabiki meleğim :))HemDeliHemAsik, bende girebilir miyim bu listeye :)
Döneceğiz canım
Tabiki meleğim :))