• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hacdan gelen deve etinden hamile kalanlar varmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hic oyle bisi duymadim nasil bi etmis ki bu eger oyleyse bende istegin kv hacda getirsin

Ben hic oyle bisi duymadim nasil bi etmis ki bu eger oyleyse bende istegin kv hacda getirsin
Bende duymadigim icin buraya yazdim belki birileri yemisdir bilgisi vardir diye yazdim cunku benim bi tanidik var hacdan gelmis 7 sene den beri evli gelini var ama bebekleri olmuyor o niyetle almis gelmis bende buraya yazdim bilgisi olana varmi diye çocuğu olmuyorsa her derdi ariyordur kimseyi bole kucuk görmeyin..

Ay yok artık, çüş artık, oha artık.
Çişini içerler, etini yiyerek hamile kalacağına inanırlar, nasıl kafa bunlar yarabbim ya!
Bende duymadigim icin buraya yazdim belki birileri yemisdir bilgisi vardir diye yazdim cunku benim bi tanidik var hacdan gelmis 7 sene den beri evli gelini var ama bebekleri olmuyor o niyetle almis gelmis bende buraya yazdim bilgisi olana varmi diye çocuğu olmuyorsa her derdi ariyordur kimseyi bole kucuk görmeyin..

:KK57: allah allah.. :) ordaki develer mubarek devedir belki diyemi:KK64:Allahim isteyen hepimize nasip etsin insallah..

Kendimi kibar yazmaya resmen zorluyorum şu an.
Hayvan, bildiğimiz hayvan, ne gibi bir mucize yaratmasını bekliyorsunuz?

Yani kusura bakmayın da neyse yazmayacağım.

Amin insallah canim. Hacda gelen kadinda aynısını dedi niyetini alip yiycek sifa niyetine dedi..
Canim ya inan cok tebessum ettim konuna.. sinirlerim mi bozuldu bilmiyorum..
Benim de 5 yildir olmuyor kaynatam da sık sik umreci haci goturur.. yani eti birak sevdigim icin hurma yedim bol bol vitamini var diye yani 😊 inan guldum epey. Bisey de diyemiyorym yaff :KK53:

Merhaba benimde çocuğum yok insan herşeyi denemek inanmak istiyor fakat sizcede etin kadın yumurtalıklarına nasıl bir etkisi olabilir ki? Yine bal, ot vs bunlar hadi diyelim etki edebilir fakat sırf orda kesildi diye bu beklentiye girmek bana saçma geliyor. Ordada bunları satıp pazarlayan insanlar var iş ticarete dönmüş şekilde. Banada babaannem polen getirmişti her yiyen beşer beşer doğurdu falan dedi. Ne oldu hamile kaldımmı ben yok. Her şey Allahtan.

Merhaba benimde çocuğum yok insan herşeyi denemek inanmak istiyor fakat sizcede etin kadın yumurtalıklarına nasıl bir etkisi olabilir ki? Yine bal, ot vs bunlar hadi diyelim etki edebilir fakat sırf orda kesildi diye bu beklentiye girmek bana saçma geliyor. Ordada bunları satıp pazarlayan insanlar var iş ticarete dönmüş şekilde. Banada babaannem polen getirmişti her yiyen beşer beşer doğurdu falan dedi. Ne oldu hamile kaldımmı ben yok. Her şey Allahtan.
Bende sizin gibi dusunduggum icin eve tanidigimda ole dedigi icin soru isaraeti kaldigi icin asli varmi bole biseyi icin buraya yazdim bende

Küçük gordugumu nerden cikardin ben hic duymadığım dan bahsettim yani ne faydasi varmis da onu merak ettimn benim de kayinvalidem hacda suan

Back
X