- 18 Mart 2018
- 236
- 355
- 36
-
- Konu Sahibi Littlelemon
Teşekkür ediyorum insalah faydasını görürüm.Hacamatın zehirli kanı çektiğini duymuştum.Buna bağlı olarak belki huzurunuza da yansır.
Geçmiş olsun.
Kızlar manen ve zihnen çok sıkıntılar cektim, sağlık açısından da sıkıntılarım var. Hacamat yaptıranlar ne gibi faydalarını gördünüz manevi anlamda? Yakında yaptırmayı düşünüyorum sinirlerime de iyi geleceğini umuyorum. Ruhsal anlamdaki sıkıntılara da iyi geldiğini duydum. Maneviyat açısından. Psikiyatr tedavileri ise yaramadı.
Evet gideceğim yer de isinin ehli bir yer bir tanıdığımın referansı ile gideceğim. Şimdiden insallah kurtulacağımı düşünmek bile rahatlatıyor.Hacamat yaptırıp da fayda görmeyeni duymadım. İşin ehli olmalı yapacak kişi, bir de özel günleri var o gunlerde yapılmalı.
Gideceğim yer iyi bir yer. İnsallah bana da faydası olur. Sağolun. Tam da güzel aylardaGeçen sene yaptırmıştım.
3 ay boyunca baş ağrısı geçmeyen ben 3 günde ağrılarımdan kurtuldum.
Nasip olursa inşallah bu aralar günü bitmeden anneme de yaptıracağız.
Manen daha rahat hissettim evet.
Özellikle kalp hizasına yapılırken rahatladı bedenim ya da ruhum.
Her türlü şifa olduğuna inanıyorum ben.
Allah size de şifa versin.
Ehil birinin yapması önemli.
Antalya da canım gideceğim yer, sen nerede ikamet ediyorsun bilmiyorum.Nerede veya kime gideceğinizi öğrenmek isterim, eğer site kurallarına göre yasak değilse.
Annemin varisleri için sülük tedavisi ve genel amaçlı hacamat tedavisi ilgimi çekiyor ama nerede, kime gitmeli bulamadım.
İstanbuldayım ben. İnşallah şifa bulursunuz, deneyimizinizi de paylaşırsanız memnun olurumAntalya da canım gideceğim yer, sen nerede ikamet ediyorsun bilmiyorum.
Bu hacamatta kesik izleri vücutta kalıyor mu kızlar ?