Hacamat ve manevi faydaları

Baş ağrım için yaptırdım çok faydasını gördüm.
Ogün bugündür sadece özel günlerimde biraz başım ağrır onun dışında yok.

Geçen sene yaptırmıştım.
3 ay boyunca baş ağrısı geçmeyen ben 3 günde ağrılarımdan kurtuldum.
Nasip olursa inşallah bu aralar günü bitmeden anneme de yaptıracağız.
Manen daha rahat hissettim evet.
Özellikle kalp hizasına yapılırken rahatladı bedenim ya da ruhum.
Her türlü şifa olduğuna inanıyorum ben.
Allah size de şifa versin.
Ehil birinin yapması önemli.
Acı hissettiniz mi?

Ben pek inanmıyorum bu tip şeylere. Placebo etkisi gibi geliyor bana.
Iz kalma durumu nedir peki ?

bu konuda çok bilgisizim, okuduklarıma çok şaşırdım
Allah ihtiyacı olan herkese şifa versin inşallah

ben konuu ayrintili bilmiyorum yaptiranlar deneyimlerini paylassa nasil olur?ne sekilde bi rahatlama oldu? kesik oldugunu hic bilmiyordum mesela.. surecten biraz bahseder misiniz

Hacamatın kesinlikle faydasın görürsünüz inşallah bende hacamat yapıyorum yaptırıyorum çok faydası var sünnet günlerde yaptırsanız daha güzel olur bide işin ehli insanlara yaptırın .

Nerede veya kime gideceğinizi öğrenmek isterim, eğer site kurallarına göre yasak değilse.
Annemin varisleri için sülük tedavisi ve genel amaçlı hacamat tedavisi ilgimi çekiyor ama nerede, kime gitmeli bulamadım.

Yazmadan geçemedim. Sülük tedavisinde enfeksiyon kapıp hasta olan çok kişi var.
Düzenli yaptırmak isteyenler evde kendileri sülük besleyip onlarla uygun merkezde yaptırıyorlar..

Ben pek inanmıyorum bu tip şeylere. Placebo etkisi gibi geliyor bana.
Iz kalma durumu nedir peki ?

ben de acaba öyle mi diyordum ki şimdi bir bakıp okuyayım dedim, mesela şöyle yazıyor

"Kırmızı kan hücrelerini (alyuvarları) büyüten kanı katılaştıran, dolaşımı bozan fazla asitleri hacamatla vücuttan dışarı atabiliriz.

Kan ve dokulardaki gaz ve toksinleri atar."

ve çok daha fazlası yazıyor

ben de acaba öyle mi diyordum ki şimdi bir bakıp okuyayım dedim, mesela şöyle yazıyor

"Kırmızı kan hücrelerini (alyuvarları) büyüten kanı katılaştıran, dolaşımı bozan fazla asitleri hacamatla vücuttan dışarı atabiliriz.

Kan ve dokulardaki gaz ve toksinleri atar."

ve çok daha fazlası yazıyor
Ben de aşının zararları mevzusu ile ilgili bir makale okumustum orada yaziyordu vücuttaki agir metalleri atmak konusunda faydalıymış .
Iz kalma durumu kafami karıştırıyor .
Oğlum için önerildi ama işte geçerlilik durumu nedir bilemiyorum.

Ben de aşının zararları mevzusu ile ilgili bir makale okumustum orada yaziyordu vücuttaki agir metalleri atmak konusunda faydalıymış .
Iz kalma durumu kafami karıştırıyor .
Oğlum için önerildi ama işte geçerlilik durumu nedir bilemiyorum.

oğlunuzda ağır metalle ilgili bir sağlık problemi mi var? zihinden bedene her şeyi etkiliyor diye biliyorum, eğer öyleyse Allah şifa versin inşallah oğlumuza
eşimin amcası ve yengesi hep yaptırırlar çok memnunlar

Gecen sene hacemat yaptırdım hic iz kalmadi ama yaralari cok uzun zamanda geçti. aylarca sirtim da putur putur yara izleri kaldi. simdi hic yok cok şükür

Kızlar manen ve zihnen çok sıkıntılar cektim, sağlık açısından da sıkıntılarım var. Hacamat yaptıranlar ne gibi faydalarını gördünüz manevi anlamda? Yakında yaptırmayı düşünüyorum sinirlerime de iyi geleceğini umuyorum. Ruhsal anlamdaki sıkıntılara da iyi geldiğini duydum. Maneviyat açısından. Psikiyatr tedavileri ise yaramadı.
Hem manen hem maddeten faydasına inanıyorm ve özellkle annem kız-erkek kardeşm babam baya sık yaptırrlar. Ama benm bildiğim 1 kez yeterli değil. Mesela bende aynı yerden 2. Yada 3. Kez olunca rahatlamıştm. Güvenilir bir yere gidin orda Zaten anlatacaklardr

oğlunuzda ağır metalle ilgili bir sağlık problemi mi var? zihinden bedene her şeyi etkiliyor diye biliyorum, eğer öyleyse Allah şifa versin inşallah oğlumuza
eşimin amcası ve yengesi hep yaptırırlar çok memnunlar
Yok çok şükür bir saglik sorunu yok ama facete bir grup vardi asi karşıtları diye oraya bir göz atayim dedim asi konusunda kafami karistirdilar. Aşının agir metal icerdigi ve bebeklere zarar verdigi yönünde .tedavi olarak da hacamatin iyi geldigini yazmislar.asi yaptiran her anne hacamat da yaptırmalı demişler, bilemedim ki...

Yok çok şükür bir saglik sorunu yok ama facete bir grup vardi asi karşıtları diye oraya bir göz atayim dedim asi konusunda kafami karistirdilar. Aşının agir metal icerdigi ve bebeklere zarar verdigi yönünde .tedavi olarak da hacamatin iyi geldigini yazmislar.asi yaptiran her anne hacamat da yaptırmalı demişler, bilemedim ki...

aşı karşıtlarına çok karşı olduğum için yorum yapamayacağım maalesef

X