Hacamat ile hamile kalanlar

Gulpembe07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
958
223
27
Arkadaşlar hacamat sonrası hamile kalanlar var mı aranızda? Iki arkadaşımda hacamat sonrası hamile kaldılar .

Ilk defa duydum nerelerine yaptirdilar hacamatı ben bekarken yaptırdım ama hamile kalmaya faydasi olduğunu bilmiyodum

Hacamatın 70 hastaliga şifa olduğu söylenir Çocuk olmamasına engel tüm tahlilleri yaptırdınız mi

Bende hacamattan sonraki ay hamile kaldim tabi onceki ay hayit tohumu cayi içtim, 1-2sefer civsnpercemi aslanpencesi cayi ictim, birde bi kavanoza zeytinyağlı kuru incir dogradim ondan 1-2tane yiyordum gunde. tuplerin birinde tikaniklik vardi rezervlerin azaliyor dediler ama takdir Allah in dedim bekledim 2. Cocugum da oldu cok sukur.

Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin

Arkadaşlar hacamat sonrası hamile kalanlar var mı aranızda? Iki arkadaşımda hacamat sonrası hamile kaldılar .
merhaba bende yeni duydum hacamatın çocuk olması için önemli bir etkisi varmış önümüzdeki ay bende yaptırmayı düşünüyorum hacamattan sonra hamile kalan arkadaşlarınızın ne gibi sıkıntıları vardı acaba

Hanımlar ben hacamat yaptırmak istiyorum. Zararı var mı. Ne zaman nasıl yapılması gerekiyor bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…