Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben günde 1 fincandan fazla tüketmiyorum şuana kadar bi sıkıntı da yaşamadım misafir falan gelirse 2 fincan oluyorArkadaşlar 21 haftalık hamileyim kahveyi çok seviyorum ama korkarak içiyorum bazen içmiyorum canım çok istiyor hamileyken kahve içenler yazabilir mi ne kadar tüketiyordunuz günde
Doktor birkaç fincan diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ben de günde 1 defa filtre kahve bir defa da türk kahvesi içerdim. Arada bir 3 içtiğim de oldu. Şükür bir sorun yaşamadım ama siz doktorunuzu dinleyin.Arkadaşlar 21 haftalık hamileyim kahveyi çok seviyorum ama korkarak içiyorum bazen içmiyorum canım çok istiyor hamileyken kahve içenler yazabilir mi ne kadar tüketiyordunuz günde
Tam hatırlamıyorum ama belli bir kafein sınırı var. Doktorum bir kağıt vermişti tam da dikkat etmedim. İki fincana kadar Türk kahvesine izin verdi mesela. Ben eskisi kadar çay kahve içmek istemediğim için çok dikkat etmedim. Ama bazı günler iki fincan kahve veya Nescafe tarzı içiyorum.Arkadaşlar 21 haftalık hamileyim kahveyi çok seviyorum ama korkarak içiyorum bazen içmiyorum canım çok istiyor hamileyken kahve içenler yazabilir mi ne kadar tüketiyordunuz günde
Nescafe dediğiniz bu 3’ü 1 arada tarzı şeylerse onlardan hamile olmasanız bile içmeyin lütfen. Çok zararlılar, içinde gerçek kahve bile o kadar az ki.Tam hatırlamıyorum ama belli bir kafein sınırı var. Doktorum bir kağıt vermişti tam da dikkat etmedim. İki fincana kadar Türk kahvesine izin verdi mesela. Ben eskisi kadar çay kahve içmek istemediğim için çok dikkat etmedim. Ama bazı günler iki fincan kahve veya Nescafe tarzı içiyorum.
Doktorum içme diyordu ama ben hergün 1 fincan Türk kahvesi içtim. Çayı da azaltmadım. 4-5 fincan içiyordumArkadaşlar 21 haftalık hamileyim kahveyi çok seviyorum ama korkarak içiyorum bazen içmiyorum canım çok istiyor hamileyken kahve içenler yazabilir mi ne kadar tüketiyordunuz günde
Yok onları zaten içmiyorum sade Nescafe ya da latte tarzı kahveler için söyledim.Nescafe dediğiniz bu 3’ü 1 arada tarzı şeylerse onlardan hamile olmasanız bile içmeyin lütfen. Çok zararlılar, içinde gerçek kahve bile o kadar az ki.