Gebeliğe Hazırlık Hacamat ile hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ok 1500 yıl öncesinin teknolojisinde kalın siz sünnet diye
Dalga geçtiğiniz şeyi bugün bir çok ülkenin milli yüzücüleri yaptırıyor. Bilmiyorum hiç olimpiyat yüzücüsünün vücudunu gördünüz mü. Bir çoğunda kupa izleri yani hacamat var.
Hacamat sadece sünnet olarak görülseydi bugün gayri müslümanlar yaptırmazdı.

Yoo 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm. Asıl size kolay sanırım insanlar hakkında böyle yorumlar yapmak. Herkes müslüman olmak, hadis bilmek zorunda değil ayrıca. Siz yine de modern tıbba güvenseniz sizin için daha iyi olur.
Bugün modern tıbbınız yenidoğan çetesi kurarak 12 bebeğin sırf rant uğruna öldürülmesine ve annelerin feryat figan etmesine sebep oldu. İnsanın olduğu her yerde aksaklık olur. Modern tıp denilen de insanlar tarafından oluşturulan bir şey. Pandemi aşılarının da nelere yol açtığını gördük. Fazla itaatkar olmayin bence.

Bencede öyle dun yaptirdim hacamat inşallah şifa olur tam dediğiniz gibi kuyruk sokumundan agri yaptılar bir sıkıntı çıkmadı inşallah olur
Vala ben de istedim ama eşim yanaşmıyor. Sen hassasın diyor. Yani evet ben de ısrarcı olmadım. İnşaallah size şifa olur. Hayırlısı ile bebeğinize kavuşursunuz.

Dalga geçtiğiniz şeyi bugün bir çok ülkenin milli yüzücüleri yaptırıyor. Bilmiyorum hiç olimpiyat yüzücüsünün vücudunu gördünüz mü. Bir çoğunda kupa izleri yani hacamat var.
Hacamat sadece sünnet olarak görülseydi bugün gayri müslümanlar yaptırmazdı.
Çok güzel yazmışsınız
Akupunktur için kimse taoist olmuyor hacamat için de müslüman olmaya gerek yok. Bunlar kadim gelenekten gelme ve artık dünyanın çoğu yerinde kabul gören bütüncül tedaviler…
Nice modern tıp doktoru dahil hacamatı öneriyor ek olarak, yeren kesim de var elbette herkes yaşadığını bilir günün sonunda…
Ben çok memnun kaldım

X