- 9 Aralık 2021
- 50
- 84
- 8
- 26
- Konu Sahibi Gonuldagii
-
doktora gitseniz ya böyle tiplere para kaptırana kadarGeçenlerde hacamat ve abrizon tedavisi yaptırdım 450 tl aldı yapan kişi. Sonra bunu çevremdekilere söylediğimde çok fazla buldular fiyatı sizce normal mi yoksa fazla mı birdaha yaptırıcam çünkü ben eğer pahalıysa baskasını bulucam
Ben hacamat ve ozon tedavisine 1000 tl verdim geçen gün. İşi bilene yaptırmak lazım iyi geldikten sonra para önemli değil yeter ki sağlık olsun gerisi gelir Allahın izniyleGeçenlerde hacamat ve abrizon tedavisi yaptırdım 450 tl aldı yapan kişi. Sonra bunu çevremdekilere söylediğimde çok fazla buldular fiyatı sizce normal mi yoksa fazla mı birdaha yaptırıcam çünkü ben eğer pahalıysa baskasını bulucam
MRB BN DE YAPTIM BİR KADINDA ÇOK İYİ VE TEMİZ BİR YERDİ HİCRİ TAKVİME GÖRE YAPTIRDIM 3 TANE BELİME 60 LİRABen hacamat ve ozon tedavisine 1000 tl verdim geçen gün. İşi bilene yaptırmak lazım iyi geldikten sonra para önemli değil yeter ki sağlık olsun gerisi gelir Allahın izniyle
HACAMAT ALTERNATİF TIPTA YER ALIYOR PEYGAMBER EFENDİMİZ DE TAVSİYE ETMİŞTİR GÜZEL TEMİZ YERLERE YAPTIRILABİLİRdoktora gitseniz ya böyle tiplere para kaptırana kadar
BEN BİR KADINDA YAPTIRDIM 3 ADET BELİME ATTIM RAHATLADIM DÜŞÜKTEN SONRA BELİM AĞRIYORDU İYİ GELDİ 3 TANE İÇİN 60 TL GAYET İYİ VE TEMİZ YERDİ VE ÇOK RAĞBET EDİLEN BİR YERÇok yükselmiş yA bardak fiyatı veriyorlar
Benm gittiğim yerde özel doktorlar yapıyor. Bu arada bişey sorucam ben belime yaptıgımda beyaz kocaman bi parça çıktı bu rahmindeki iltihap dedi siz de böyle birşey oldu mu yaptırdıgınızda.MRB BN DE YAPTIM BİR KADINDA ÇOK İYİ VE TEMİZ BİR YERDİ HİCRİ TAKVİME GÖRE YAPTIRDIM 3 TANE BELİME 60 LİRA
yok ben de öyle bişey çıkmadı ama bnm bildiğim hacamat rahimi toparlıyor yine etkisi var yaniBenm gittiğim yerde özel doktorlar yapıyor. Bu arada bişey sorucam ben belime yaptıgımda beyaz kocaman bi parça çıktı bu rahmindeki iltihap dedi siz de böyle birşey oldu mu yaptırdıgınızda.
Eminim ki etkisi vardır olucaktır da Rabbimin izniyle inanıyorum kim ne niyetle yaptırdıysa olur inşallahyok ben de öyle bişey çıkmadı ama bnm bildiğim hacamat rahimi toparlıyor yine etkisi var yani
Seans ücreti almıştır artık çoğu yerde o şekilde yapılıyor. Şifa olsunGeçenlerde hacamat ve abrizon tedavisi yaptırdım 450 tl aldı yapan kişi. Sonra bunu çevremdekilere söylediğimde çok fazla buldular fiyatı sizce normal mi yoksa fazla mı birdaha yaptırıcam çünkü ben eğer pahalıysa baskasını bulucam
Rahimde ki iltihap bel bölgesinden çıkar mı (ki kuyruk sokumu noktasıdır zaten rahim olan nokta) genelde omur iliğin başlangıç kısmına kupa kapatıldığında çıkar o beyazlık ve o beyazlığın kupaya geldiğini gördüğü an yapan kişiyi kupayı almalı. O beyazlık omur ilik sıvısıdır ve alınmaz. Alternatif tıp üzerine okumuş biir olarak söylüyorum ve bizde bu işi 4 yıldır özel bir yerde yapıyoruzBenm gittiğim yerde özel doktorlar yapıyor. Bu arada bişey sorucam ben belime yaptıgımda beyaz kocaman bi parça çıktı bu rahmindeki iltihap dedi siz de böyle birşey oldu mu yaptırdıgınızda.
İsim versem belki siz de biliyorsunuzdur fatihte nebevi tıp merkezi diye bi yer. Orası da özel. Bana söylediği oydu hatta öncesinde kasıklarıma rahm bölgeme yapmıstı arkasından belime yaptı uyardım baskı yaptım ordan da iltihap geldi dedi benm bel dediğim kuyruk sokumu dur buyuk ihtimal sagda solda ve ortada aşagıya vurdu kupayıRahimde ki iltihap bel bölgesinden çıkar mı (ki kuyruk sokumu noktasıdır zaten rahim olan nokta) genelde omur iliğin başlangıç kısmına kupa kapatıldığında çıkar o beyazlık ve o beyazlığın kupaya geldiğini gördüğü an yapan kişiyi kupayı almalı. O beyazlık omur ilik sıvısıdır ve alınmaz. Alternatif tıp üzerine okumuş biir olarak söylüyorum ve bizde bu işi 4 yıldır özel bir yerde yapıyoruz
Nerde yapıldı canımBEN BİR KADINDA YAPTIRDIM 3 ADET BELİME ATTIM RAHATLADIM DÜŞÜKTEN SONRA BELİM AĞRIYORDU İYİ GELDİ 3 TANE İÇİN 60 TL GAYET İYİ VE TEMİZ YERDİ VE ÇOK RAĞBET EDİLEN BİR YER
Sizin yeriniz nerede?Rahimde ki iltihap bel bölgesinden çıkar mı (ki kuyruk sokumu noktasıdır zaten rahim olan nokta) genelde omur iliğin başlangıç kısmına kupa kapatıldığında çıkar o beyazlık ve o beyazlığın kupaya geldiğini gördüğü an yapan kişiyi kupayı almalı. O beyazlık omur ilik sıvısıdır ve alınmaz. Alternatif tıp üzerine okumuş biir olarak söylüyorum ve bizde bu işi 4 yıldır özel bir yerde yapıyoruz
Kartal'da bı kadinda yapmıştımNerde yapıldı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?