resimlerlede konu zenginleştirilseydi daha güzel olurdu.
Allah kabul etsin....
Allahım herkese nasip etsin bende 2 sene önce ramazan ümresine gittim Rabbim birdaha gitmeyi nasip eder inşallah. ama ordaki yaşam ordaki duygular mutluluk başka yerde yok. zaten beytullahı gördükçe rüyada gibi oluyordum baya bi zaman inanamadım orda olduğuma.Beni en çok etkileyen namaz vakti herkesin olduğu yerde namaza durmasıydı ister cadde ortası olsun ister cami oldukları yerde namaza durmaları inanılmaz güzel.
Kızlar Allah kabul etsin tebrik ederim
Sormak istediğim birşey var umreye, annemle gidebilir miyim yani babam abim eşim yanımda olmadan?
Bir de mesela orada otelde kalırken öyle canımız istedigi an kabeye gidip namaz kılabiliyor muyuz?
bir de hep cıplak ayakla mı dolasılıyor ? teşekkürler
ilk ankaradan cidde uçağına bindik direk mekkeye gidileceği için uçağa binerken ihrama girildi ve ben heyecandan mutlulukdan ölmek üzereydim uçak ciddeye indiğinde heyecanım dahada arttı ordan mekkeye gitmek için otobüslere bindik mekkeye indik otellere yerleştikten sonra o büyük an gelmişti KABEYE gidiyorduk ama sevinçten heyecandan o an ölecem sandım hele BEYTULLAHI ilk gördüğümde inanın bacaklarım titredi o anda gözlerimden akan yaşlar benden izinsiz kendiliğinden akmaya başladı.tavaf yapıyordum ve içimden rüyadamıydım diyordum.biz ramazan girmeden 1 hafta önce ilk kafile olarak gittiğimiz o bir hafta daha rahat tavaf yapılıyordu. KABEye yüz sürdüğüm an tüm tüylerim diken diken olmuştu inanın şuan anlatırken bile ağlamamk için zor tutuyorum kendimi RABBİM nolur bidaha nasip et diye dua ettim hep.nur dagına hira mağarasına çıkarken benim ayağım sakattı çıkma sen dediler gitmeden nce burkmuştum ama inanın oraya çıkarken o ağrıyı biran bile hissetmedim benim peygamberim bu yollardan geçmiş Hz. Hatice validemiz buradan yemek taşımış diye ağlaya ağlaya çıktım o duyguyu anlatmak imkansız.Mekkeden ayrılıp Medineye giderken otobüste ilahiler söleniyordu tam yeşil kubbe görüldüğü anda yeşil kubbe görünüyor kervan nura bürünüyor ilahisi söyleniyordu o anki coşku çok güzeldi. ravzaya ilk girdiğim an o mübarek insanın huzurundaymışım gibi hissettim sanki karşısındayım gibiydi Rabbim herkese nasip etsinn....
Kızlar Allah kabul etsin tebrik ederim
Sormak istediğim birşey var umreye, annemle gidebilir miyim yani babam abim eşim yanımda olmadan?
Bir de mesela orada otelde kalırken öyle canımız istedigi an kabeye gidip namaz kılabiliyor muyuz?
bir de hep cıplak ayakla mı dolasılıyor ? teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?