Yani anlamıyorum bu kaynanaları gerçekten illa kaynanalık yapacaklar yaniMerhaba kızlar, iki gündür hastaydım. Grip ve ateşten yatıyordum. Eşim dün ailesine söylemiş ve annesi beni arayıp geçmiş olsun dedi. Akşam ise eşim işten gelir gelmez sofra kuruluyken çatkapı geldiler. Üstüne 2 saat oturdular. Saygımdan ötürü ağrıma ve acıma rağmen zor durdum. Insan bir arar veya whatsapptan mesaj atamaz mı?
Maalesef, bir an şok oldum cidden. Bir de evimiz 1+1. Gidip yatak odamızda namaz kıldı, dağınıktı yatağın üstünde yeni yıkanmış çamaşırlar vardıYani anlamıyorum bu kaynanaları gerçekten illa kaynanalık yapacaklar yani
Ben ilk kez karşılaştım ve o an eşimde vardı napacagimi bilemedim. Millet mutfakta otururken ben gidip yatamam diye düşündüm çok ayıp olur gibi geldi.Hastayım de git yat.bana saygı gostermeyene ben niye saygı gostereyim. Her seyide saygıya baglamayın. Onlarin yaptigıda yanlis, senin yaptiginda yanlis
Eşim de yanlış anlayacak ve geçimsiz biri olduğumu düşünecek diye tereddüt ettim açıkçası. Ama söylemek istiyorum cidden.Normal değil tabii ki. Hasta olduğunuzu biliyorlarsa gelip rahatsız etmemeleri gerekirdi. Onlara değil de bu rahatsızlığınızı eşinize mutlaka bildirin.
Teşekkür ederim sağ olunAllah başka dert vermesin
Çok geçmiş olsun
Dış göz olarak bakıyorum bundan rahatsız olmanız kadar doğal bisey yok bunun için de geçimsiz olduğunuzu düşünecekse empati yoksunu demektir yaniEşim de yanlış anlayacak ve geçimsiz biri olduğumu düşünecek diye tereddüt ettim açıkçası. Ama söylemek istiyorum cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?