haber merkezimize yardımcı kadın

basingazete

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
125
1
116
Ankara
arkadaşlar 10 gün içersinde geçeceğimiz ofisimizin temizliğini, günde 1 defa yemeğini yapacak, gelen misafirlere çay servisinde bulunacak yardımcı kadın aranıyor (Ankara'da)

Aylık ücret 600tl

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleme:
arkadaşlar ilgilenen adaylara duyrulur aranan kişi yemek+personele çay+temizlik işiyle uğraşacak ancak maaş 600 ytl imiş ben kimse memnun değil deyince 600 işte daha ne verelim deyince müdürlerim şaşırdım başka eleman için konuşuyorlardı o anda ben karıştırmışım gazeteye vereceklermiş ilan ama belki aranızda ihtiyaç sahipleri vardır diye söylüyorum. ne uğraşıyorsun forumlarda falan dediler olsun dedim belki ihtiyacınız vardır ilgilenenler cevaplarsa iletirim yetkililere

Merhaba,
İlan için öncelikle teşekkür ederim. Bu alanda bu tür iş ilanlarının yer alacağını lütfen diğer üyeler unutmasın. Maaşın azlığı çokluğu kişiye göre değişir. Az maaş çok maaş diye yorum yapmamanızı rica ediyorum. Yaptığı işin içeriği de (ayak işleri vb) yorum olarak olması hoş olmamış ve ayakişleri kelimesi çirkin bir kullanım. Bir elemana ihtiyaç ve bu burada yayınlanmış ilgilenenler arkadaş ile özleden iletişime geçer. Bu ülkede asgeri ücretin 500 YTL civraında olduğunu ve binlerce işsiz olduğunu asla unutmayın. Ayrıca hemen nasıl hüküm getirdiniz ayak işleri diye belki sıcacık bir çay ocağında oturup sadece bununla ilgilenecek. Lütfen yorumlarınız ile insanları kırmayın ilanı veren arkadaşı da zor durumda bırakmayın.

ah yaaa süpersin duygularıma tercüman olmuşsun... ben kimseyi kırmamak adına söylemiyordum ancak insanlar hem işsizlikten şikayetçi ne olursa yaparım tarzında konuşuyor sonra da öf pöf deniyor ünişversite mezunları yıllarca okuyup didiniyor sonra asgari ücretle çalışıyor. vasıfsız eleman ona yakın para alıyor ama beğenmiyor bizler de ne yapacağımızı şaşırdık sabah temizlikl yemek ve çay servisi toplam 5 kişiye nedir ki bu hemde haber merkezi gibi prestiji yüksek rahat çalışılacak bi yerde.... insan ları anlamak zor... yorumun için de çooooook sağol çok akıllıca olmuş

valla ilgilenilmemesi harbi tuhafıma gidiyor... sonra kimse demesin allah aşkına zor durumdayım ne iş olursa yaparım. Toplumca tembelliğe alışmışız. Ben iletişim mezunuyum ilk mezun olduğumda iş bulamadım 400 tl ye turkcell bayiinde 3 ay çalıştım üstelik tatilim bile yoktu ne diiim herkes hak ettiği gibi yaşıyor...

Topic başlığınızı imdatttt yardım edin veya kaynanam beni dövdü şeklinde açsaydınıza daha çok okuyan olurdu eminim (!)

Hakikaten ben de şaşırdım. Bu ilana ilgi olmadı mı.
İzmir de olsa, bu işe ihtiyacı olan o kadar çok tanıdığım var ki, yazık..
İş yok deniyor, al iş, ama yok oturarak paza kazanmak istiyor insanlar..

aynı fikirdeyim... gerçi bana "ne uğraşıyorsun gazeteye vereceğiz zaten günde elli kişi başvurur kafanı yorma dediler. ama burda sıkıntıdan bahseden çok kadın vardı... am belli ki değilmiş

canım ya aslında evde oturanlar için kaçmıyacak bi fırsat belki de görmemişlerdir ilanı bu kriz döneminde hiçkimsenin iş beğenmemezlik yapacağını sanmıyorum

Konunuzu Ankarada Yaşayan Üyeler'in Dikkatine diyerek açın daha çok kişiye ulaşacaktır belki bu kriz ortamında birisinin derdine derman olur.....

valla lise mezunuyum aöf 2. sınıftayım istanbul da olmasam ben gelirim derdim. önmuhasebe ve sekreterlik yaptım ama son çalıştığım yerde önmuhasebe sekreterlik yanında 8 ay kadar da yemek yaptım hem belki ilerde uygun bir pozisyon olurdu oraya geçerdim keşke istanbul olsaydı.

valla güzelim bizimde yerimiz istanbul daydı yeni taşındık. o yüzden ekibi baştan kuruyoruz. keşke olsaydı... en başta böyle düzgün bir yerde çalışmak emin ol insana çok haz veriyor...

tahmin edebiliyorum. 9 yıllık bi çalışma hayatım oldu ve birçok yerde çalıştım. en son 2 yıldır çalıştığım firmadan sonra kurumsal bir yer olsun yeter temizlik bile yaparım diye düşünüyorum.

keşke Ankara'da olsaydın ama yapacak bişey yok... Belki ilerde İstanbul şubemizi açtığımızda o zamana kadar da sen iş bulursun zaten inşallah yani:)

Oldu olacak bir de izmir şubesi açın :1rolleyes:
Baksanıza ankaralıların tuzu kuru kaydirigubbakcemile2

canım semt olarak neresi bilgi verebilirmisin kuzenim iş arıyor uyarsa neden olmasınsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…