Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

alahım ya neler gorduk gorucez buugn anlasılan heryerde hareket bızmde karsı bınada dukkan var orayı eve cevırmısler bır oda duusnun 3 coocuk bır aıle yasıyo adam kadınlakavga edıyo hala yaa mahhale bagırıyo suusn dıye
selam kızlar herkezi yatırdım kaçtım geldim aklım burda kaldıdelikafadulden

h.g cnm:icecream: olayları ozet gecekmı okucanmı):

ya essem hergün biryerlerde hareket varda işte ateş düştüğü yeri yakıyor herşeyden haberimiz olmuyorki olsada elden birşey gelmiyor

arzucum çok üzüldüm valla böyle işte şidddete maruz kalan erkeklerde var ne yazıkki inanmak zor olsada

ne yalan söyliyim ben üzülmedim. kadın dayak yese tamamda. adam nasıl engelleyemiyor anlayamadım ufak tefek bişeyde değilki 180 civarı. ya adama bişey içirdiler adam uyuştu anlam veremedim. aboww ilaçlı gazoz mu acaba es_se sen misin gıı yoksa senmisin benim cengaver komşu :roflol:

nedense bende üzülmedim.. onca kadin siddet görüyor
bi tane adam kadindan dayak yemis cokmu... bunlarin gözlerini korkucaktsiniz
ibret olucak :)

Son düzenleme:
hoşbuldum kızlar :gitme:
ya azönce şu aldatılan kadını okudum kötü oldum mafoldumben
asla büyük konuşmamak lazım..
essem okudum yazdıklarınızı biraz zaten burdaki linkten girdim o topiğe sende yazmışsın gördüm..
arada da boncugumu takip ettimkaydirigubbakcemile3
gece gece üzüldüm ya neler var demi kızlar ve bunu yaşayanda biz gibi bir insan evladı:gitme:

öyle deme arzucum ben üzülüyorum doğrusu belliki adam aciz işte yoksa kendini ezdirirmi

ben duyunca ziyadesiyle şaşırdım gaddarmıyım acaba CADIARZU

ya evet aslında buralarda sıkça okuuduğumuz aldatılma hikayelerinden. ama anlatımı çok etkileyici. birde doğan masumun suçu ne. hiçmi merak etmedin. elamin şeyinin fotosunu çekeceğine yavrunun resmni çek dimi..
allah kimsenin başına vermesin. bazen ben de düşünüyorum da kızımın babasıyla iletişmi çok iyi genelde ne öğrenirse onunla oynarken öğreniyor. düşünüyorum aldatıldığımı öğrensem gidermiydim.. gitsem kızıma haksızlık olmazmı..

ya essem hergün biryerlerde hareket varda işte ateş düştüğü yeri yakıyor herşeyden haberimiz olmuyorki olsada elden birşey gelmiyor
dua sadece dua....

hhee esımı ben gude enaz 2kere doverım harbı dıyom bugn göğsune bı vurudm yandın amam dedı kolunuda morarttım oyle gıttı işe:)

ŞenizŞeniz
uzucu evet anlatımı cok acıklı ....
neyse dagıtak konuyuu... opeyım gelsenı

evet kızlar malese f başımıza ne gelecek haberimiz yok..ama
sürekli dua etmeliyiz tevekkül ve efekkür etmeliyizki bize derdi veren teslimiyetimzle bizleri affetsin..
aslında yaşadıklarımızın hepsi günahlarımıza kefarettir,derdi veren dermanınıda muhakkkaki verir..verirde sabredebilene!
hep bir duam vardır iki cihanda da ebedi saadeti bulanlardan eyle derim rabbime ve herkez içinde aynı duayı ederim..
umarım iki cihanda da ebedi saadeti bulanlardan oluruz ve yaratıcının imtihanından büyük sabırlarla gün yüzüne çıkarız..
....allah(cc) hiçkimseye katlanamayacağı dert vermesin,bizi sevdiklerimizin acılarıyla imtihan etmesin..

Son düzenleme:
sizlere doyum olmas . en hareketli eğlenceli topikte burası bu akşam kk da hep kıl tüy muhabbeti var :)) ben gideyim artık belki uyurum. öpüyorum sizleri

allah nerde varsa yardım etsin özellükle o küçük kıza çok üzüldüm yazık büyüyecekde sağlıklı birey olup düzgün yuva kuracak çok zor

arzucum gidiyormusun?

gidiyim artık şekerlerim. benim cadı uyanır birazdan 1 saat uyursam kar

tatlı rüyalar herkese baş başşş

okuuynca cok uzuldumm acı bı gercek ama bır cok evde hala devam eden gercekk
kadın sıneye ceker cekmek zorunda..

su35 anlattigin olay cok agir... o kücük cocugun yerine kendimi koymama gerek kalmadan
psikolojim bozuluyor.. O yavrunun erkeklere olan nefreti ne olacak peki?
Kendi yuvasinda mutlu olabilecek mi sanmiyorum...
Hersey cocuklugumuzdan ileri geliyor, biz iyi nesiller istiyoruz derken
duyduklarimiz sahit olduklarimiz hergecen gün dünyanin pisligini gün yüzüne cikariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…