- 15 Ağustos 2007
- 3.005
- 1
- Konu Sahibi nazarboncugum
- #1.041
hasretine dayanamadım geldimm balımmmopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bööö hepinize naniknanik
hehe şaka şaka mutlu günleerrr a.s.
hasretine dayanamadım geldimm balımmmopuyorumnanaktan
:umursamaz::umursamaz:aklına geldik yaniiii.........
selamlar bacular nassiniz güzelliklerle dolu bir hafta sizlerin olsunopuyorumnanaktan
aşkolsun balımm hiç aklımdan çıkmıyordun kiiii:kedi:
tebi giriyodun slm vermeden kaçıyordun dimiii :umursamaz:
oyy cnm özür dileme tmm affedildin opuyorumnanaktanoyyyy kıyamam ben sanaaaa kırılmış mı balım banaaaa:teselli: hatam varsa özür dilerim balımmm :gitme:
selam kızlar nasılsınız hepinizopuyorumnanaktan geçmiş kandiliniz mubarek olsun hepinizinopuyorumnanaktan
boncugum selam vermeden geçemedim kaç günlerdir denk gelemedik yaww:gitme:
benmde iş o biçim bugün sormayatılı misafirim gelicek akşama..hafta sonuda harikaydı zaten daha eve adapte bile olamadım şimdi misafir moduna geçcem anlaıyacağın..
sanada bööööööööööööööööö :jeyyar:
tmm cnm :)su35 sen de hg balım.misafirler gidince gelmeye çalışırım.bol bol konuşuruz.çok öpüyorum seniia.s.
nasıl rahatlatam seni :jeyyar:nazar bu hafta 3kolday yarısmadayım kılo ıe ılgılı ay delırcem benı raahtlatın:))
sonra incelicem cnm şimdi arkadaştayım opuyorumnanaktansen bunu gördün mü bakim :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-anket-bolumu/297151-bulusmalarda-hesap-karmasasi.html
kız boncukk biz de buluşalım mı yaaa? ayy resimlere baktıkça kıskandım herkesiiii
sonra incelicem cnm şimdi arkadaştayım opuyorumnanaktan
[