Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

selam kızlar nasılsınız hepinizopuyorumnanaktan geçmiş kandiliniz mubarek olsun hepinizinopuyorumnanaktan
boncugum selam vermeden geçemedim kaç günlerdir denk gelemedik yaww:gitme:
benmde iş o biçim bugün sormayatılı misafirim gelicek akşama..hafta sonuda harikaydı zaten daha eve adapte bile olamadım şimdi misafir moduna geçcem anlaıyacağın..

oyyyy kıyamam ben sanaaaa kırılmış mı balım banaaaa:teselli: hatam varsa özür dilerim balımmm :gitme:
oyy cnm özür dileme tmm affedildin opuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız hepinizopuyorumnanaktan geçmiş kandiliniz mubarek olsun hepinizinopuyorumnanaktan
boncugum selam vermeden geçemedim kaç günlerdir denk gelemedik yaww:gitme:
benmde iş o biçim bugün sormayatılı misafirim gelicek akşama..hafta sonuda harikaydı zaten daha eve adapte bile olamadım şimdi misafir moduna geçcem anlaıyacağın..

iyi yaptın cnm benim
hadi kolay geldin sana allah güç kuvvet versin işlerini bitirde görüşürüz....opuyorumnanaktan

su35 sen de hg balım.misafirler gidince gelmeye çalışırım.bol bol konuşuruz.çok öpüyorum seniia.s.

su35 sen de hg balım.misafirler gidince gelmeye çalışırım.bol bol konuşuruz.çok öpüyorum seniia.s.
tmm cnm :)
nazar bu hafta 3kolday yarısmadayım kılo ıe ılgılı ay delırcem benı raahtlatın:))
nasıl rahatlatam seni :jeyyar:
sonra incelicem cnm şimdi arkadaştayım opuyorumnanaktan
kız boncukk biz de buluşalım mı yaaa? ayy resimlere baktıkça kıskandım herkesiiii

buluşalım kız ayarlayam istersen hihoyyyt

X