- 29 Mart 2008
- 1.436
- 0
- Konu Sahibi nazarboncugum
- #1.021
slmm herkese kızlar kandilinz mübarek olsn nasılsnz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bız hep bulusuyuoz kı kk sag olsun bana dunya ıyısı bı arkadsas verdı:)..resım koymıycaz canım yaa..
evet canım essem foto koymak ıstemıyo canım benı gormek ıstersen bulusma yerınde bolca resmım var zatenkaydirigubbakcemile3 yuzum cok eskıdı cokkkkaydirigubbakcemile3
durun verım bı dedıkodu buraya yarın esse ıle buluscaz cantama mezroda koydum cunku ölcucem onuCADIARZU acep tartıda alsammı ?..
canım bız hep bulusuyuoz kı kk sag olsun bana dunya ıyısı bı arkadsas verdı:)..resım koymıycaz canım yaa..
evet canım essem foto koymak ıstemıyo canım benı gormek ıstersen bulusma yerınde bolca resmım var zatenkaydirigubbakcemile3 yuzum cok eskıdı cokkkkaydirigubbakcemile3
aşkolsun yüzünmü eskidiiii???????
şaka yapıyosun heralde.bakamktan zevkle bakıyorum tatlım.
ama esseminde görmeyi arzu etmiştim neyse,,saygı duayrım mutlu olsunda .yinede öp benim yerimede buluştuğunuzda.opuyorumnanaktan yanacıklarındann.
ayy canımsınnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanay ozaman gozumun onune geldıde uff tuhaf oldumkaydirigubbakcemile3olsun kuşum benimmmm..sen 100 yaşına gelip,kk ya koyduğun zaman da ben hayran hayran bakıcam bebeğim fotolarınaaa:jeyyar:
canımsınnnn tamam bıdenem yuz eskımesıde laf işde yaw dılerımkı bıgun geyıkcıler topıgnıde bulusturmayı becerırım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaşkolsun yüzünmü eskidiiii???????
şaka yapıyosun heralde.bakamktan zevkle bakıyorum tatlım.
ama esseminde görmeyi arzu etmiştim neyse,,saygı duayrım mutlu olsunda .yinede öp benim yerimede buluştuğunuzda.opuyorumnanaktan yanacıklarındann.