Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

benı mesımle aramda 12 yas va re ger yaslı durmuyosa
yasınızı yanınd ahıssetmıyosanız hıc sorun degıl fark
herzman enaz 5 7 yas buuyk olması taraftarıyım
kadınlar erken coker yası buuyk olunca
durum esıtlenır:))

ben hayatımda karşıma çıkacak belki de en iyi kısmeti benden 10 yaş büyük olduğu için reddettim.. bazen düşünüyorum acaba doğru mu yaptım diye
fisfisfis :bbo: :bbo:

bilmiyorum çevremdekiler kafamı karıştıyor hep

ya ben de etmezsem çok rahatsız olurum ama kimisi bozuluyor işte.. tanımayınca da biemiyor insan :uhm:
ben rahat olmak ıcnteklıf ederım olmaz oyle baskasına yuklemek bu konuda cok baskınımdır kankım benden baskın tartısır dururuz hesapta:))

fisfisfis :bbo: :bbo:

bilmiyorum çevremdekiler kafamı karıştıyor hep
beynın aklın kalbın ne dıyosa oo

ben rahat olmak ıcnteklıf ederım olmaz oyle baskasına yuklemek bu konuda cok baskınımdır kankım benden baskın tartısır dururuz hesapta:))

ya yakın arkadaşlar kızlar fln neyse de düşünsene yıllardır grüşmediğin bi erkek arkadaşın seni kahve içmeye davet ediyor ve sen hesap geldiğinde ben de ödicem ya da sadece ödicem diye elini uzatıyosun.. davet eden insana ayıp olmaz mı ki CADIARZUCADIARZU

tabıkı et cnm ben neolursa olsun ederımm
bende kesinlikle müdahale ederim ama yinede o ödeyince borclu gibi hissediyorum kendimi
cak ortı kaydirigubbakcemile5

kız hergun sabah yıyorum yaa
bıkkınlık geldı
allahın gucune gıtmesındee
tamamda ne koyuyon içine?onu sordum.......
ben hayatımda karşıma çıkacak belki de en iyi kısmeti benden 10 yaş büyük olduğu için reddettim.. bazen düşünüyorum acaba doğru mu yaptım diye
eğer gerçekten öyle düşünüyorsan doru yapmamışsın bencee
kesinlikle katılıyorum cnm
hem kadınlar erkeklere göre daha erken olgunlaşıyorlarr
bende minumum 5 olarak düşünürüm hep

ya ben de etmezsem çok rahatsız olurum ama kimisi bozuluyor işte.. tanımayınca da biemiyor insan :uhm:
bozulsada hiç müdahale etmemek olmaz tabii en azından teklif edersin

cnm ben fıkrımı dedım sen bılırsın artık duruma gore hareket et bence
uykum geldi ama çıkmak istemiyorum yaa

tıpık kk veryasını :))

mesela doktor bir tanıdığımız vardı bir hastanede bazen halledemediğimiz işleri sayesinde kolaylıkla yapıyoruz çok faydası dokunuyor bir gün yemeye çıkalım diye hep söylerdim o da tamam derdi yemeğe gittik ben lavobaya kalkar gibi kalktım hesabı ödedim itiraz edeceğini bildiğim için sonra gitmiş oda ödemiş garson gerizekalısı parasının üzerini getirip verdi masada ben dedim ama siz ne yaptınız ben ödemiştim dedim garson özür diledi falan benim para üstümü getirdi aptallar alındı desenize sonra parayıda almadı zorla almak zorunda kaldım kesinlikle almadı ya 1 saat tartıştık oysa ben ona jest olsun diye demiştim yemeğe gidelim diye (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…