Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

Talihiniz gözleriniz kadar berrak,
kaderiniz bakışınız kadar güzel,
umudunuz yarın kadar yakın,
yarınınız aşkınız kadar mutlu,
aşkınız Miraç kadar mukaddes,
dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun

evet essem deniz varda giden yok

erinona ne danışacaktın bize?

kardelen hakkında hayırlısı olsun işi resmiyete dökmeyi düşünüyormusunuz?

erinona ne danışacaktın bize?

sohbeti bölmiyim diye bekliyodum..

ya komik ama ben azcık takıntıl bi insanım rahatsızlık duyduğum bi konuda fikirlerinizi almak istedim.. :1rolleyes: benim sık görüştüğüm arkadaşlarla problem yok ama uzun zamandır görüşmediğim ya da ilk kez biyere gideceğim erkek arkadaşlarımla(normal arkadaşlar dahil) hesap konusunda çok geriliyorum.. erkekler ödemek istiyor tabş ama kimisi sorulmasından bile nefret eder kimisi hatun sormadı bile der.. var böyle bişi.. en basitinden bi kahve bile içsek hesap geldiğinde öylece bakmaktan rahatsız oluyorum sormaya da çekiniyorum napim ben ya

kızlar kandiliniz mubarek olsun ALLAH bütün dualarınız kabul eder inşallah
amin cnm amin cümlemizin inş.........
1saate kadar sahurumu yaparım gunduz spor yapamıcam
allah kabul etsin cnm..........
o istiyor evlilik ben daha istemiyorum aslında ne olacak bilmiyorum hayırlısı diyorum

hakkınızda hayırlısı olsun cnm valla çok uzatmak ta ii değil
hemen evlenmekte.............. ama 2 yıldır çıkıyormuşsunuz sen bileceksin tabi ...........

evlilikten korkuyorum açıkçası o yüzden şimdilik düşünmüyorum onun tarafıda ısrar ediyormuş yaşın kaç oldu hadi diye

bende yarın oruç tutacam yemek yedim gece kalkıp yemem
allah kabul etsin cnm seninkinide ...........

hmm valla bilmem ki bence samimiyete bağlı herşey teklif edersin en azından bende senin gibi olurum çokmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…