Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

kıs ne dıyosu selulıt gıttı gobek bayagı erıdı artık kıyafet gıydııgmde cekınmıyorumm
ay cok mutluuym yaa :nazar:

delikafaduldenflash flash flash esse neden gizli mod kullanıyorr

çünkü esse bizi spor yapıyorum diye kandırıyorr :sm_cool:

duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnn

cevabını dıge rtopıkte verdııgm allahın uyuus bayılıyorum kıs senın takılmalarına cok hosuma gıdıyoo:)))

ayy abla evet söylemeyi unuttum gözlerim çıkacaktı sanki valla o kadar kötüydü kireçlenme gibi bir sorunum yok ihmal etme diyorsunda nasıl bir önlem almalı bilmiyorum ki?

Boynunda ağrı varmı boncuğum varsa beyin cerrahına gidip buyun filmi çektimek lazım.
Beni öyle çıktı ortaya yada bir ağrı merkezleri var şimdi gidebilirsen oraya git bence
Tansiyon da yapıyor bu ağrıları yani benim öyle oluyor.

ben geldim kimse yokmuuuuu
mafoldumben
uyudunuzmu erkenden kız:gitme:
ya ben geldim diyom nerdesiniz amamafoldumben

cevabını dıge rtopıkte verdııgm allahın uyuus bayılıyorum kıs senın takılmalarına cok hosuma gıdıyoo:)))
:umursamaz::umursamaz:

Boynunda ağrı varmı boncuğum varsa beyin cerrahına gidip buyun filmi çektimek lazım.
Beni öyle çıktı ortaya yada bir ağrı merkezleri var şimdi gidebilirsen oraya git bence
Tansiyon da yapıyor bu ağrıları yani benim öyle oluyor.
ank ablam boynum ağrımıyo çok şükür bide benim iki gözüme birden vuruyo migren tek taraf lı olur diyorlar yanlışmı bilmiyorum amaa

kesin lambalarını söndürüyor ondan
sonrada spor yapıyom dio..
uyanık seniiiii hihoyyyt
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
vay vay ank sendemı:KK43:(((
ya nerdesınız bana sıtme edılıyo kımse yok
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben geldim kimse yokmuuuuu
mafoldumben
uyudunuzmu erkenden kız:gitme:
ya ben geldim diyom nerdesiniz amamafoldumben
suyum ben burdayım anammm gel kollarımaaa:lepi:
cnm ya kıms e yok artık yaz geldı gıttı herkes

:mymeka:biz neyiz bostan korkuluğumu :mymeka:

cnm ya kıms e yok artık yaz geldı gıttı herkes

:umursamaz::umursamaz:

ank ablam boynum ağrımıyo çok şükür bide benim iki gözüme birden vuruyo migren tek taraf lı olur diyorlar yanlışmı bilmiyorum amaa

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

suyum ben burdayım anammm gel kollarımaaa:lepi:

:mymeka:biz neyiz bostan korkuluğumu :mymeka:
amaniiiiiiiiiiiiiiiiiin gelmişler delikafadulden
ayol dürtseniz ya geldik diye ayol:mymeka:
geziniyom ordan oraya:eek: vakit geçiriyom habire:kızgın:

amaniiiiiiiiiiiiiiiiiin gelmişler delikafadulden
ayol dürtseniz ya geldik diye ayol:mymeka:
geziniyom ordan oraya:eek: vakit geçiriyom habire:kızgın:

oyyy suyum sen buradamıydın :teselli:valla kaçtın zannettim tam dürtecektim ama:kedi: balım nasılsın görüşmeyeli....... valla ben bugün erkenden uyudum artık nasıl uyuyacam bilmiyorum...............

burdayım ayol boncugum nereye gitcem kızzemuszemus
bende kayınvalidemdeydim yazlıkta..geldim makinede çamaşırlar vardı onları astım bir posta daha attım bekliyorum bitsin diye asıp yatıcam sonra mirmirmirmir
yarın kahve günümüz var eltilerimle ve arkadaşlarımızla oraya gidicez erken çıkarım evden sabaha iş kalmasın dedim işte..
nasıl yorgunum anlatamm bu ara hep uyuyasım var -tatlicadiarzu-

siz neler yaptınız ayol??
boncugum sana 500 yasin okuyalımmı bebek içinyerimseniben bir topik açarız bugün geldi aklımadelikafadulden

anladım cnm esede kaçtı zaten varmı yokmu belli değil ışığını aç diyorum açmıyor :eek:klava: bende dedim kk da kimse kalmadı öyle başka topiklere bakıp vakit geçirmeye çalışıyorum iştee
senin bebeler nasıl bende fotoları var biliyormusun çok ciciler maşallah hee bu arada inş siz kardelenle gelince güzel bir buluşma yaparız...........

X