Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

ank ablacım bilmiyorum ki valla migrenim varsada ben bilmiyorum nasıl oluyor migren valla ben ağrımı tarif etmeye çalışayım zonkluyo başım böyle her zaman olmuyor arada çok şiddetli ağrıyor kafamı sokacak yer arıyorum resmen yazma ile bağlıyorum başımı uyuyamıyorum konuşunca bile kötü oluyor kafamın içinde su var gibi çalkalanıyor sanki öyle bişey işte...........

ank ablacım bilmiyorum ki valla migrenim varsada ben bilmiyorum nasıl oluyor migren valla ben ağrımı tarif etmeye çalışayım zonkluyo başım böyle her zaman olmuyor arada çok şiddetli ağrıyor kafamı sokacak yer arıyorum resmen yazma ile bağlıyorum başımı uyuyamıyorum konuşunca bile kötü oluyor kafamın içinde su var gibi çalkalanıyor sanki öyle bişey işte...........

Benimda yanlardan vurur resmen sanki balyozla indiriyorlar .
Bak tansiyon da yapar eğer boynunda kireçlenme filan varsa oda yapar canım.
Benim kireçlenme ve boyun düzlüğü var .
Ağrı bir anda giriyor ilaç alınca geçiyor
Gözlerime vuruyor bide sanki çıkacakmış gibi oluyor.
Hadi ben yaşlıyım sen daha gençsin be tatlım ihmal etme ama.

ayy abla evet söylemeyi unuttum gözlerim çıkacaktı sanki valla o kadar kötüydü kireçlenme gibi bir sorunum yok ihmal etme diyorsunda nasıl bir önlem almalı bilmiyorum ki?

300 mekik 30 dk leslie ile yer egsersizleri yaptm sımdı cıkıyorum dısarıya aksama gorusurzz nazarımm bak spor yapıyom iştee:))

boncğm geçmiş olsn canmm benm .. bebiş ii bende iim sadece gözü mikrop kağmştı inthap olşmş antbytk kullnıodk geçmedi işte diğer gznde de başladıbgn dr a gtrcem 2.30 da .. bgn nasılsn sen canm öptmmm ..

tşk ederim cnm iyiyim ben geçmiş olsun randevu saatin de yaklaşıyo sonra görüşürüz artık çok öpüyorum..........

X