Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

hoşgelsin selim nasılsın cnm özledim valla tabi güzel gelinliği diktirdin kayboldun ortalıktan nasıl hazırlıklar tam gaz devam ediyormu?

hoşgelsin selim nasılsın cnm özledim valla tabi güzel gelinliği diktirdin kayboldun ortalıktan nasıl hazırlıklar tam gaz devam ediyormu?
aynen boncuğum tam gaz devam ediyor, uğruyorum ama yazamıyorum bakıyorum gidiyorum, iyi olduğunuzu biliyorum en azndan

ama bi slm yaz cnm vaktin oluyorsa nasıl eksikler tamamlandımı iyimisin?
çok iyiyim şükürler olsun, eksiğimde kalmdı bir çeyiz serilecek birde evimiz yerleşecek, birde düğün işte.
Rabbim izin verirse hayırlısıyla onlarda olur inaşallah.
sen nasılsın asıl canım benimi Rabbim umarım bu güzel kalbinin karşılığında bir nazar boncuğu verir sana

saol tşk ederim selim inş rabbim seninde gönlüne göre versin sende evlenince hemen yap bi melekk öle bekleteyi falan düşünmüyon dimi?

:roflol::roflol::roflol:

ablacım fotoğrafların linkini atmayı sakın unutma şimdiden iyi eğlencelerrr opuyorumnanaktan

karçem cnm hoşgeldin yeniden aramıza
hiç birşeyi kafana takmak yok bundan sonra oki :)

Canım benim gidemiyorum herhalde eşimle dışarı çıkmam gerekiyor istiyordum gitmeyi ama kısmet değilmiş işte.

oyy kıyamam ya peki sen nerde kalacaksın sell?
kaynananda kalacaksan işin zor gibi görünüyo 5 ay mı yapacak askerliği?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…