Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

ohh ank ablam oda güzel dimek atta gideceksiniz bizimki çalışıyo 1 tek pazar evde oluyo onuda dinlenmek istiyo işe girdiğinden beri gezme imkanımız olmuyo yani bu yaz zor geçecek benim için :KK43:

oyy kıyamam ya peki sen nerde kalacaksın sell?
kaynananda kalacaksan işin zor gibi görünüyo 5 ay mı yapacak askerliği?
bi problem çıkmazsa seneye ağustosda gitmeyi düşünüyor askere, o zamana kadar bana yetecek birikimi yapmayı düşünüyoruz, bende çalışıcam.
ben onunla kalmam ama o benimle kalabilir :nazar:

ohh ank ablam oda güzel dimek atta gideceksiniz bizimki çalışıyo 1 tek pazar evde oluyo onuda dinlenmek istiyo işe girdiğinden beri gezme imkanımız olmuyo yani bu yaz zor geçecek benim için :KK43:

öyle deme be kuzum bizlerde evdeyiz hep sürekli çıkmıyoruz bizlerde.
dinlenmek istiyorlar haklılar bide ama senide unutmasın enişte .

selim cnm valla dahada varmış askerliğe bedellimi yapacak ?
yok beee nerdeee o kadar para bizde, kısa dönem kalkmazsa kısa dönem çıkar inşallah diyoruz hayırlısı valla, okul anca seneye yaz bitiyo olsun bir sene yanımda olsunda...
kuzum benim zordur yanlız olmak o açıdan dediydim
zorlanma sakın ailenle kalacan yoksa kendi evindemi
evet ablacım farkındayım, düğün bitsin birde onun endişesine düşeceğim farkındayım ama hayırlısı Rabbimden inşallah.
yok ben evimden gitmeyi düşünmüyorum çalışıcam, yanımda gelir annem kalır zaman zaman kardeşm kalır, kayınvalidem gelir. dururum bir şekild eyani. zaten evim korkulcak bir yerde değil, ben korkmam zaten öyle kolay kolay.:nazar:

yok beee nerdeee o kadar para bizde, kısa dönem kalkmazsa kısa dönem çıkar inşallah diyoruz hayırlısı valla, okul anca seneye yaz bitiyo olsun bir sene yanımda olsunda...

evet ablacım farkındayım, düğün bitsin birde onun endişesine düşeceğim farkındayım ama hayırlısı Rabbimden inşallah.
yok ben evimden gitmeyi düşünmüyorum çalışıcam, yanımda gelir annem kalır zaman zaman kardeşm kalır, kayınvalidem gelir. dururum bir şekild eyani. zaten evim korkulcak bir yerde değil, ben korkmam zaten öyle kolay kolay.:nazar:

aman yanlız kalma canım benim zordur çünkü yanlızlık annenler yanında olursa daha rahat edersin.

hani tek rakibin kayın annenya

çok hoşuma gitti ama yazın

efferin sana vereliniortak

X