- 20 Mart 2008
- 140.603
- 210.791
- 60
- Konu Sahibi nazarboncugum
yaa link hatalı çıkıyormuş arkadaşlar giremiyo ne yapmam gerek?
ana sayfadan geyik bölümünden girsin konuyu bulup tıklasın zaten sayfa açılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa link hatalı çıkıyormuş arkadaşlar giremiyo ne yapmam gerek?
ben mecbur beklemek zorundayım boncuğum, benimki askere gidicek çünkü
bi problem çıkmazsa seneye ağustosda gitmeyi düşünüyor askere, o zamana kadar bana yetecek birikimi yapmayı düşünüyoruz, bende çalışıcam.oyy kıyamam ya peki sen nerde kalacaksın sell?
kaynananda kalacaksan işin zor gibi görünüyo 5 ay mı yapacak askerliği?
aplam 2 senedir nişanlıyız el insafkızım asker dönüşü niye evlenmiyon o zaman
bekleyemediniz demi -tatlicadiarzu-
ohh ank ablam oda güzel dimek atta gideceksiniz bizimki çalışıyo 1 tek pazar evde oluyo onuda dinlenmek istiyo işe girdiğinden beri gezme imkanımız olmuyo yani bu yaz zor geçecek benim için
aplam 2 senedir nişanlıyız el insaf
sıcaklar çok kötü beaa :sm_confused:
yok beee nerdeee o kadar para bizde, kısa dönem kalkmazsa kısa dönem çıkar inşallah diyoruz hayırlısı valla, okul anca seneye yaz bitiyo olsun bir sene yanımda olsunda...selim cnm valla dahada varmış askerliğe bedellimi yapacak ?
evet ablacım farkındayım, düğün bitsin birde onun endişesine düşeceğim farkındayım ama hayırlısı Rabbimden inşallah.kuzum benim zordur yanlız olmak o açıdan dediydim
zorlanma sakın ailenle kalacan yoksa kendi evindemi
enişte :roflol: çoktan unuttu beni ank ablam yaaa
senin kız dönmedimi?sen niye gitmedin onlarla?
yok beee nerdeee o kadar para bizde, kısa dönem kalkmazsa kısa dönem çıkar inşallah diyoruz hayırlısı valla, okul anca seneye yaz bitiyo olsun bir sene yanımda olsunda...
evet ablacım farkındayım, düğün bitsin birde onun endişesine düşeceğim farkındayım ama hayırlısı Rabbimden inşallah.
yok ben evimden gitmeyi düşünmüyorum çalışıcam, yanımda gelir annem kalır zaman zaman kardeşm kalır, kayınvalidem gelir. dururum bir şekild eyani. zaten evim korkulcak bir yerde değil, ben korkmam zaten öyle kolay kolay.
ama böylede yanlız kaldın be ablam sende sıkılıyorsun evde :gitme: