• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HA Mİ LE YİMM 💞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah çarçabuk kalmışsın
Sağlıkla kavuşursun inşallah
Bende 14 aydır ovulasyon testi kullanıyorum her ay pik görüyorum hormonlarım herşeyimiz normal ama yok arkadaş tutmuyo bende mi sorun var diyorum ya çoğu insan ovulasyon takibiyle kısa sürede hamile kalıyor ben bu kadar zamandır uğraşıyorum nasip 😢

Maşallah çarçabuk kalmışsın
Sağlıkla kavuşursun inşallah
Bende 14 aydır ovulasyon testi kullanıyorum her ay pik görüyorum hormonlarım herşeyimiz normal ama yok arkadaş tutmuyo bende mi sorun var diyorum ya çoğu insan ovulasyon takibiyle kısa sürede hamile kalıyor ben bu kadar zamandır uğraşıyorum nasip 😢
Aynen öyle tamamen nasip. Hangi günleri değerlendiriyorsunuz peki

Çok güzel anlatmışsiniz, hayırlı olsun :) bu ovulasyon testini ben de bu ay aldım. Yumurtlamayi gördükten sonra kaç gün ilişkiye devam ettiniz? Bu konuda hiçbir bilgim yok kusura bakmayın, bilgilendirirseniz çok sevinirim :) çatlamayi nasıl anlıyoruz, anladıktan sonra daha ne kadar ilişkiye devam ediyoruz :)

Çok güzel anlatmışsiniz, hayırlı olsun :) bu ovulasyon testini ben de bu ay aldım. Yumurtlamayi gördükten sonra kaç gün ilişkiye devam ettiniz? Bu konuda hiçbir bilgim yok kusura bakmayın, bilgilendirirseniz çok sevinirim :) çatlamayi nasıl anlıyoruz, anladıktan sonra daha ne kadar ilişkiye devam ediyoruz :)
Yumurtlamam 2 gün sürdü benim 3. Gün çatlama oldu. Yumurtlamayı ilk gördüğüm günü değerlendirdim sonraki günde bişey yapmadık çatlama olan gününde sabahını değerlendirdik ondan sonra 1 hafta felan yapmadım ama ben yapmak istemedim idrar yaparken yanmam oluyodu çünkü rahatsız ediyordu beni. Yumurtlama olduğu zmn ovulasyon testindeki ikinci çizgide ilk çikan çizgi gibi koyu oluyor çatlama olduğu zmnda silikleşiyor öyle anlaşılıyor canım

1 gün ara verip 1 gün yapmayı deneyin bide üst üste yapınca sperm kalitesinde düşme olabiliyo

Onu da denedim 2 günde 1 hatta daha seyrek zamanlarda denediğimde oldu ama yine tutmadı Allah Ol demedikçe hiçbir şekilde olmuyo☹️ eğer yazmışsa hergün deneyincede olur veya ayda 1 defa deneyince de olur
sabretmekten başka çaremiz yok:(

Yumurtlamam 2 gün sürdü benim 3. Gün çatlama oldu. Yumurtlamayı ilk gördüğüm günü değerlendirdim sonraki günde bişey yapmadık çatlama olan gününde sabahını değerlendirdik ondan sonra 1 hafta felan yapmadım ama ben yapmak istemedim idrar yaparken yanmam oluyodu çünkü rahatsız ediyordu beni. Yumurtlama olduğu zmn ovulasyon testindeki ikinci çizgide ilk çikan çizgi gibi koyu oluyor çatlama olduğu zmnda silikleşiyor öyle anlaşılıyor canım
Çok teşekkür ederim :)

Onu da denedim 2 günde 1 hatta daha seyrek zamanlarda denediğimde oldu ama yine tutmadı Allah Ol demedikçe hiçbir şekilde olmuyo☹ eğer yazmışsa hergün deneyincede olur veya ayda 1 defa deneyince de olur
sabretmekten başka çaremiz yok:KK43:
Kesinlikle öyle. Rabbim tez zamanda sizede nasip eder İnşAllah 🤲🏻

Back