- Konu Sahibi Uzunkiprik
İnşallah hamileyimdir rabbim isteyen herkese nasip etsin bu sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı10 gün kısa bi süre zaten 2 gün daha bekleyin bence İnşAllah sizde hamilesinizdir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hamileyimdir rabbim isteyen herkese nasip etsin bu sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı10 gün kısa bi süre zaten 2 gün daha bekleyin bence İnşAllah sizde hamilesinizdir![]()
Aynen öyle tamamen nasip. Hangi günleri değerlendiriyorsunuz pekiMaşallah çarçabuk kalmışsın
Sağlıkla kavuşursun inşallah
Bende 14 aydır ovulasyon testi kullanıyorum her ay pik görüyorum hormonlarım herşeyimiz normal ama yok arkadaş tutmuyo bende mi sorun var diyorum ya çoğu insan ovulasyon takibiyle kısa sürede hamile kalıyor ben bu kadar zamandır uğraşıyorum nasip![]()
Erken gebelik testleri adetten 5 gün önce sonuç verebiliyor diye biliyorum canımİnşallah hamileyimdir rabbim isteyen herkese nasip etsin bu sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Adetime 5 gün varErken gebelik testleri adetten 5 gün önce sonuç verebiliyor diye biliyorum canım
Aynen öyle tamamen nasip. Hangi günleri değerlendiriyorsunuz peki
1 gün ara verip 1 gün yapmayı deneyin bide üst üste yapınca sperm kalitesinde düşme olabiliyoPik günü öncesi sonrası 3-4 gün üstüste onun dışındaki günlerde de 2-3 günde bir oluyor ama tutmuyor işte
Rabbim İnşAllah sizede nasip eder canım stres yapma sakın stres hamileliği engelleyebiliyorAdetime 5 gün var((((((
Yumurtlamam 2 gün sürdü benim 3. Gün çatlama oldu. Yumurtlamayı ilk gördüğüm günü değerlendirdim sonraki günde bişey yapmadık çatlama olan gününde sabahını değerlendirdik ondan sonra 1 hafta felan yapmadım ama ben yapmak istemedim idrar yaparken yanmam oluyodu çünkü rahatsız ediyordu beni. Yumurtlama olduğu zmn ovulasyon testindeki ikinci çizgide ilk çikan çizgi gibi koyu oluyor çatlama olduğu zmnda silikleşiyor öyle anlaşılıyor canımÇok güzel anlatmışsiniz, hayırlı olsun :) bu ovulasyon testini ben de bu ay aldım. Yumurtlamayi gördükten sonra kaç gün ilişkiye devam ettiniz? Bu konuda hiçbir bilgim yok kusura bakmayın, bilgilendirirseniz çok sevinirim :) çatlamayi nasıl anlıyoruz, anladıktan sonra daha ne kadar ilişkiye devam ediyoruz :)
1 gün ara verip 1 gün yapmayı deneyin bide üst üste yapınca sperm kalitesinde düşme olabiliyo
Aynen öyle rabbim büyük hayırlısı olsunRabbim İnşAllah sizede nasip eder canım stres yapma sakın stres hamileliği engelleyebiliyor
Çok teşekkür ederim :)Yumurtlamam 2 gün sürdü benim 3. Gün çatlama oldu. Yumurtlamayı ilk gördüğüm günü değerlendirdim sonraki günde bişey yapmadık çatlama olan gününde sabahını değerlendirdik ondan sonra 1 hafta felan yapmadım ama ben yapmak istemedim idrar yaparken yanmam oluyodu çünkü rahatsız ediyordu beni. Yumurtlama olduğu zmn ovulasyon testindeki ikinci çizgide ilk çikan çizgi gibi koyu oluyor çatlama olduğu zmnda silikleşiyor öyle anlaşılıyor canım
Kesinlikle öyle. Rabbim tez zamanda sizede nasip eder İnşAllahOnu da denedim 2 günde 1 hatta daha seyrek zamanlarda denediğimde oldu ama yine tutmadı Allah Ol demedikçe hiçbir şekilde olmuyo☹ eğer yazmışsa hergün deneyincede olur veya ayda 1 defa deneyince de olur
sabretmekten başka çaremiz yok![]()
Kesinlikle öyle. Rabbim tez zamanda sizede nasip eder İnşAllah![]()