- 13 Haziran 2020
- 534
- 304
- 23
- 29
- Konu Sahibi Uzunkiprik
Merhaba kızlar. Buraya üye olduğumdan beridir hep böyle bi başlık altında topik açmak istemiştim çok şükür Rabbim uzun sürmeden açmayı nasip etti
mart ayında kimyasal bi gebeliğim olmuştu ve o günden beridir çocuk isteğim 2 kat daha artmıştı. Kimyasaldan 3 ay sonra vücudum kendini toparlayabildi. Geçen ayda ilk defa ovulasyon testi kullandım ve ilk denememde de gebe kaldım çok şükür
yumurtlamayı görünceye kadar da eşime her sabah aç karnına bi tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi yedirdim sperm kalitesini artırıyormuş. Çatlamadan sonraki 12. Gün ovulasyon testinde iki çizgininde koyu olduğunu gördüm tekrar mı yumurtluyorum acaba diye düşündüm ama içim rahat etsin diye bi gebelik testi de yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi onda da gördüm
testte görmeden önceki 2 gün boyunca sırt ve kasık ağrım oldu. Hamilelikte göğüs ağrısı ve akıntı en önemli belirtiler arasında görünüyor ama bende hiç akıntı olmadı kupkuruydum sol göğsümde ara ara sızı oluyodu ama dokunduğum zmn herhangi bi ağrı olmuyodu. Şimdi 6+2 olduk ve göğüs ağrılarım ve akıntım 1 hafta önce başladı. Bugünde doktor muayenemizde kalp atışlarımızı duyduk çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip eder İnşAllah bu duyguyu
biraz uzun yazdım ama kusura bakmayın belirtilerimi sizinlede paylaşmak istedim