gzmalyl meme büyütme ameliyatı (425cc)

gzmalyl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
6
0
16
İstanbul
Herkeze merhaba,

24 yaşındayım. Yıllardır hep büyük göğüslü olmak istedim. İçini dolduramadığım sütyenler, alışverişe çıkınca bunun dolgulusu yokmu diye sormalar...
Yıllardır içime yer etti. Çekenler anlayacaktır halimi.
En sonunda artık yeter deyip araştırmaya başladım. Kafama koymuştum, büyütecektim. Araştırmalarım sonunda Dr. Hasan Fındık'ta karar kıldım ve en sonunda hayalime kavuştum. Zaten hep büyük istiyordum, bunu doktorumada belirttim ve ısrar ettim. Göğüs dokumunda biraz olması yardımcı oldu ve sonuç

425cc orta profil kas üstü takıldı ve sonuş harika oldu. Gözlerime inanamadım ilk görünce Bunlar benimmi dedim Sürekli aynaya bakıyorum artık, aynaya bakmak bile mutluluk

Ameliyatımı 4 ay önce oldum. Albüme resimlerimi yükledim. Biraz ayrıntılı oldu resimler ama umarım sıkıntı olmaz.
Cicişlerim ve ben çok mutluyuz

Geçmiş olsun :)
Mutlu olmanıza sevindim . Bence aklında en ufak şüphe olan kişi bu operasyonu beklemeli benim gibi :)
AlbümünüZü görebilir miyim ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Fotoğraflarına baktım bazı şeyler ilgimi çekti. Bazı fotoğraflarda göğsünde ben var bazısında yok. Saçların da farklı farklı.. :44:

Son düzenleme:
Fotoğraflarına baktım bazı şeyler ilgimi çekti. Bazı fotoğraflarda göğsünde bn var bazısında yok. Saçların da farklı farklı.. :44:

Fotoğrafların altına yaklaşık tarihleri yazdım canım
Ameliyat zamanı 2 ay kadar daha açıktı saçım, sonra koyulaştırdım

yakın çekim olanları diyosun galiba, ben tek göğsümde var diğerinde yok

Son düzenleme:
seni çok iyi anlayanlardan biride benim heleki o sütyen mevzusu ağlardım artık dolgulu silikonlu taş gibi sert birde rahatsız olurlarki birde o sütyeni çıkarıp o göğüslerle başbaşa kalınca insan hayata küser senin adına çok sevindim bende büyütecem hasan fındığı düşünüyorum senin nasıl geçti ağrı sızı kaç gün sonra ayağa kalktın hangi hastanede oldun

Canım hiç sorma neler çektim o süreçte. Artık alışverişe çıkmak bile istemiyordum.
ağrılar hemen herkezin anlattığı kadar, öyle dayanılamaycak düzeyde değil. Ağrı kesicilerle kontrol altına alınabiliyor. Ben 4. günden sonra tam olarak ayaklanmaya başladım. Hasan bey üsküdar beverly hilss plastik cerrahi merkezinde yaptı ameliyatımı

Fotoğraflarına baktım bazı şeyler ilgimi çekti. Bazı fotoğraflarda göğsünde ben var bazısında yok. Saçların da farklı farklı.. :44:

Harika bir konuya değinmişsin Tikkabilla.gzmalyl arkadaşın sanırım youtube da video su var ama neden se fotolarda 2. ayım 4. ayım yazarken video sadece 8 dakika sürüyor ve çeşitli sütyenler deneniyor.anlamadım doğrusu bu içerikteki amacı............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…