Gzellik uykusuna yatmayan gzeller gzeli hatunlarn, uykusuz her an!

sihirim bu arada kaçırdım sanma mira benim vermem onu haberin olsun beşik kertiği yaptık biz onları kıss

canım 7 yşaına bu ayın 26 sında girecek allahın izniyle bu hata pazartesi günü ilk okula başlıyoruz çok şükür büyüdük biz teyzesi.... sıramızı savdık ipek perisine artık......allahın izniyle dualrımzla herşey gönlünce olur inşallah canım allah herşeyin hayılrlısını versin inşallah!

allah bağışlasın canım
okula başlıycak demek ne güzel
alışverişleri filan yapmışsınızdır.
:) başarılar dilerim kuzuya

09.jpg

:roflol:

sihirsensin yeni topicin hayırlı olsun balım,kaydirigubbakcemile5
bol bol muhabbet dolsun inş.çok öpiim herkeşleriopuyorumnanaktan

sihirim biz alırız kızı haberin olaaa malsa mal yağuşuklulukla yağuşukluluk
valla burfemm bende beğendim mira yı peşini bırakmayalım biz bu işin :))

anaaa nasıda döndü bak heleee
kısssssssssss sende ha sana vermicem de kime vercem şekerim.....

allah bağışlasın canım
okula başlıycak demek ne güzel
alışverişleri filan yapmışsınızdır.
:) başarılar dilerim kuzuya
allah razı olsun canım allah hepimiz için hayırlıısnı versin inşallah.....alışveriş çrş inşallah kıyafetlerimiz alınacak eşimle beklioz boş vaktini artık sıraya girdik işlerden ....bu arada hemen resmini eklicem kızımın anneler oğlan anneleri bide okumuş görün kızımı decem bide gururla hıh!

oyyy ben çok fransız kaldım yaa kızlarr ..
burfemde gelmiş

burfem geldi sen burfe+, Desibel, gnydn64, iipekk, roşum, senayda geldi valla herkseler geldi ohhhhhhh roşum gelmiş hoş gelmiş....

c02.gif

delikafaduldendelikafaduldenkılzar ben bunlara çok güldüm...sizinle paylaşmak istedim....

hoşgeldin halacım ya sihir kızını bana vercekti söz vermişti şimdi yan çizdi görüonmu..isteğin mal olsun kısss benim oğlum gibisini nerde bulcan

sihirim biz alırız kızı haberin olaaa malsa mal yağuşuklulukla yağuşukluluk
valla burfemm bende beğendim mira yı peşini bırakmayalım biz bu işin :))
e vereim bari napam çok ısrar ettiniz şekrim ama bide sibel ablama sorayım halka soralım roşum ne dion anam vereim mi günaydın sence?
son söz onların....
bu arada oğlumuzu görsek ya bidaha şekerim dünürüm!

ruşum hoşşgeldin boşnak kızı....sefalar getirdin...opuyorumnanaktan
valla bak şekerim biz herkeşler gibin malzemeden filanda çalmadık elbirliğiyle seni buraaaaa getirmek için vargümüzle bu topikimiz açtık ....ei etmişmiiyik hatun....

:roflol::roflol:
harikaaaaaaaaaaaaaaaa.....biz çalmadık ablam herkeşler neyi var neyi yoksa veriyor burdaa anam ben kızı verdim burda daha ne verecem yaaaaaaaaaaaaaa

heh neyse sözü aldık sihirim kız bizim avatara bak kıss daja nerde bulcan bööle damatt oğluşum benim

X