- 18 Ağustos 2007
- 4.876
- 6
birde yaşlanıyoruz sanırım akannehir
maaleseff
ey adına zaman denen hırsız alıp ömrümü nereye böyle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birde yaşlanıyoruz sanırım akannehir
cümleten oşşbulduk...nette sorun vardı...zor girebildim...kötükedihüso
hoşgeldin ablacım senide çok merak ediyordum görmüş oldum tahminimde yanılmamışım seninle ilgili :)
burfecim ne tahmin etmiştin benle ilgili...-tatlicadiarzu-hoşgeldin ablacım senide çok merak ediyordum görmüş oldum tahminimde yanılmamışım seninle ilgili :)
hehehhehhe ben sarılıp öptüm yakından gördüm kokusunu bilem tenime işledim hehehhheheh
maşallah canım allah kokusunu eksik etmesin senden......nice mutlu sağlıklı seneler inşallah bizimde bu ayın 26 sında.....
tamam canım bekliyoruz dört gözle................
seni konuştuk ben anlattım, çok hoşsohbet dedimdi...şen şakrak...güleryüzlü..en en en...insan dedim ortim....vereliniortakŞenizortim neler konustunuz bakem bu gün ay merak ettim vallaaaaaaaaaaCADIARZU
ablam sizlerle olursa olur benimle ilgisi yok ablam......sihirimin sihriyle bu topik tutulur masallah insalllahkaydirigubbakcemile5
kızlar eşim geldiiiiiiiii
ben kaçar çayımıda demledim
yarın ya da elerleyen saatlerde gelirimm yinee
öptüm herkesiii
ablam seni sordum sibel ablam anlattı sibel ablam anlattı ben seni sordum....seni konuştuk ben anlattım, çok hoşsohbet dedimdi...şen şakrak...güleryüzlü..en en en...insan dedim ortim....vereliniortakŞeniz
canım 7 yşaına bu ayın 26 sında girecek allahın izniyle bu hata pazartesi günü ilk okula başlıyoruz çok şükür büyüdük biz teyzesi.... sıramızı savdık ipek perisine artık......allahın izniyle dualrımzla herşey gönlünce olur inşallah canım allah herşeyin hayılrlısını versin inşallah!fotolarınızı gördüm canım buluşma bölümünde
maşallah peri gibi güzel kızın kaç yaşına girecek
ben çok merak ediyorum ya nasıl bir kız olacak acaba
şöyle cilveli nazlı narin bir kız olur inşallah
ipek gibi adı gibi
:)
burfecim ne tahmin etmiştin benle ilgili...-tatlicadiarzu-
hanım efendi biri diye düşünmüştüm:)