Gzellik uykusuna yatmayan gzeller gzeli hatunlarn, uykusuz her an!

kıs öle deme yaaa herkesin kusuru vardır nolcek ki ye ama ölecek kadar değil yaşayacak kadar ye demişler ama bize baksana saat kaç olmuş hala yiyelim diye uğraşıoz ..bende zayıflamak istiom ama olmuo işte hep yiyom hep yiyom!

evet canım ya aynen
dayanıyoruz ne yapalım
bebişle uğraşıyım derken zaman geçiyo işte

üffff yesek yesek keşke kilo almasakkaydirigubbakcemile3sen kaç kilosun sihir.kesin benden zayıfsındır kesinnn

ne ne neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 55 miikötükedihüso

ve bi de 50 mi olmak istiyonnnnnnnnnnnklava: klava: klava: klava: klava:

canım sorması ayıp :) sen kaç kilosun

ben şuan 74 üm ama 90 küsurla doğum yaptım
bu halime şükür
hedefim 55 (güzel bir hayal)

bu halime şükür

aramız da 300 gr var.ben de 73,7kaydirigubbakcemile3300 gr deyip geçmemek lazım ama demikaydirigubbakcemile3

bu halime şükür

aaaaaaaaaa olmayı verin cnm olmayı verin.klava:ne 50 si ne 50 siii.60 a 70 e nolmuşşşkaydirigubbakcemile3
bayanlar hoş geldiniz canlar!
kızlar ben 45 kil ile hamile kaldım yeni evliydim daha 3 aylık falan nişanlıken 5 kilo verdim die hemn aldım kilolarımı geriye e böyle olunca bana hemen geri döndüler verme fırsatım olmadan hamilelik girdi araya b
lmeden tabbi neyse kilo alışım çok normaldi herşey süperdi .kızıma 6,5 aylık hamileyken düşük tehlikesi ve kötü doğum olma riski vardı..sonra ben tedavi gördüm ilaçlar iğnelr falan derken 8 ay 13 günlük doğum yaptım ama tam 85 kilo olarak ....

sihircim
eee nasıl verdin sonra kiloları
85 den nasıl düştün 55 e
varmı bi sırrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…