Gzellik uykusuna yatmayan gzeller gzeli hatunlarn, uykusuz her an!

kızlar gene nette problem oluo affedin geç kalıom yazmakta size....

bi fotoda kendimi yandan boğum boğum etli gördüm bu ben değilim dedim ama benmişim ağlarak anladım ben olduğumu acaip üzldüm ve...
1 ay içinde 10 kilo verdim
ekmek kepek ekmeği azıcık
tuz yok
şeker yok
un yok
tatlı ne bilemedim 1 ay boyunca zaten kızımla sporla verdim çok şükür.. 55 oldum işte doğumda 10 verdim derken kaldım böle...

kadir_gecesi.jpg

slm kızlarr ...sihircim senin msn de sorun var yazdıklarım gelmio profiline yazmıştım ama bakıomusun

slm kızlarr ...sihircim senin msn de sorun var yazdıklarım gelmio profiline yazmıştım ama bakıomusun
cnmbnm sorunolmuo bi türlü ya titreşim im gelio sadece demi yazdığım değil!
sibel ablam sorun düzelcek mi bilemm ama sakın yanlış anlamayın beni olur mu!

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
rabbim acilan ellerimizi
bos geri cevirmez insallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın canlarımopuyorumnanaktan

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Amin :Saruboceq:

O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar... ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin.

X