Gzel zmirimin tatl m tatl hatunlar haftasonu bulumasna ne dersiniz?

theshe ben kesın glicem kuzum bu sefer ,kaydirigubbakcemile2

evet evet bır bulusma da bu tarafta yapallım ,daha kolay ,sakıpağa ,outletin oldugu yer fılan gayet uygun bulusmamız ıcın zemuszemus

theshe ben kesın glicem kuzum bu sefer ,kaydirigubbakcemile2

evet evet bır bulusma da bu tarafta yapallım ,daha kolay ,sakıpağa ,outletin oldugu yer fılan gayet uygun bulusmamız ıcın zemuszemus

:1hug: Şeniz Şeniz :asigim: Şeniz Şeniz :1hug:

:dance: alkisalkisalkis :dance:​

kadriyeciğim istersen karşıyaka iskelede buluşup birlikte gidelim saat 12.30 da k.yaka iskelede ol. karşıyakadan gidecek arkadaşlar hep beraber buluşup gidebiliriz...

o gün nişan alışverişine gidicekler ,torunum,bende kalcak,eşimi kandırabilirsem o getirir,olmasa başka zaman kısmetse...

güneş abla lütfen kandır eniştemiziiii ne olur..hem bizim kuzucuklarda gelecek..oynarlar güzel güzel onlarda..kaç yaşında torun?

inşallah ,canım kandırcam ,
2,5 yaşında ,,bende istiyom gelmeyi çok ,,

kıslar bende belki gelebilirim ben bişey söylemek istiyorum ben kendime gelir amaçlı tülbent yapıorum şal örüyorum aranızda ördürmek isteyen olursa kendim iyi olursam gelebilirsem konuşuruz

ayın 12 si denmiş ama geçmedimii
yoksa benmi yanlış okudumm

bugün ayın 7 si tatlım..sen geçen ay mı olacak sanmıştın?

kıslar bende belki gelebilirim ben bişey söylemek istiyorum ben kendime gelir amaçlı tülbent yapıorum şal örüyorum aranızda ördürmek isteyen olursa kendim iyi olursam gelebilirsem konuşuruz

yanında getir istersen deruşm bakmak isteyen bakar.inşallah iyi olursn.bir rahatsızlığınmı var onu da bilmiyorum ayrıca?

cnm merdiven kazası atlattım ben kalçamda kırık vardı 1 aydır yatıyordum bugün konrole gittim doktor yavaş yavaş yürümeye başla dedi biraz zor yürüorum iyi olursam 5dk bile olsa gelmek istiorum

ayyyy ben bugünn hep ayın 14 diye biliyodum
hatta evraklara bile o tarihi attımm akannehir akannehir

ablacı torunuda getırsen olmazmı ?
kadriyeciğim istersen karşıyaka iskelede buluşup birlikte gidelim saat 12.30 da k.yaka iskelede ol. karşıyakadan gidecek arkadaşlar hep beraber buluşup gidebiliriz...
ablcaım ogun kskde bı işim var sana söz vermıyeyım bekletmkisteemm seni.işiminhangı saatte bıtecenı bılemıyorum.

cnm merdiven kazası atlattım ben kalçamda kırık vardı 1 aydır yatıyordum bugün konrole gittim doktor yavaş yavaş yürümeye başla dedi biraz zor yürüorum iyi olursam 5dk bile olsa gelmek istiorum

geçmiş olsun cnm benm kıyamam..kontrole hangi hastaneye gidiyorsun ben dokuz eylüldeyim.yardımcı olabileceğim bir şey olursa yazarsın cnm..

ayyyy ben bugünn hep ayın 14 diye biliyodum
hatta evraklara bile o tarihi attımm akannehir akannehir

:roflol::roflol:

ablacı torunuda getırsen olmazmı ?
ablcaım ogun kskde bı işim var sana söz vermıyeyım bekletmkisteemm seni.işiminhangı saatte bıtecenı bılemıyorum.

ama yapmaaaaaamafoldumben

kızlar kesin gelecek olanlarla listeyi güncelleyip mümkünse rezervasyon yapmayı düşünüyorum..lütfen allahtan bir mani olmazsa gelecek olanlar yeniden isim yazabilirmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…