- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.423
- 748
- Konu Sahibi pinaripekci
-
theshe ben kesın glicem kuzum bu sefer ,kaydirigubbakcemile2
evet evet bır bulusma da bu tarafta yapallım ,daha kolay ,sakıpağa ,outletin oldugu yer fılan gayet uygun bulusmamız ıcın zemuszemus
o gün nişan alışverişine gidicekler ,torunum,bende kalcak,eşimi kandırabilirsem o getirir,olmasa başka zaman kısmetse...
ayın 12 si denmiş ama geçmedimii
yoksa benmi yanlış okudumm
kıslar bende belki gelebilirim ben bişey söylemek istiyorum ben kendime gelir amaçlı tülbent yapıorum şal örüyorum aranızda ördürmek isteyen olursa kendim iyi olursam gelebilirsem konuşuruz
ablacı torunuda getırsen olmazmı ?güneş abla lütfen kandır eniştemiziiii ne olur..hem bizim kuzucuklarda gelecek..oynarlar güzel güzel onlarda..kaç yaşında torun?
inşallah ,canım kandırcam ,
2,5 yaşında ,,bende istiyom gelmeyi çok ,,
ablcaım ogun kskde bı işim var sana söz vermıyeyım bekletmkisteemm seni.işiminhangı saatte bıtecenı bılemıyorum.kadriyeciğim istersen karşıyaka iskelede buluşup birlikte gidelim saat 12.30 da k.yaka iskelede ol. karşıyakadan gidecek arkadaşlar hep beraber buluşup gidebiliriz...
cnm merdiven kazası atlattım ben kalçamda kırık vardı 1 aydır yatıyordum bugün konrole gittim doktor yavaş yavaş yürümeye başla dedi biraz zor yürüorum iyi olursam 5dk bile olsa gelmek istiorum
ayyyy ben bugünn hep ayın 14 diye biliyodum
hatta evraklara bile o tarihi attımm akannehir akannehir
ablacı torunuda getırsen olmazmı ?
ablcaım ogun kskde bı işim var sana söz vermıyeyım bekletmkisteemm seni.işiminhangı saatte bıtecenı bılemıyorum.
pınarcım buluşma aya gelıırm ama perihan ablayı bekletmk istemem dedım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?