Gzel zmirimin tatl m tatl hatunlar haftasonu bulumasna ne dersiniz?

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
358
45
İzmir
birtürlü buluşmak nasip olmadı arkadaşlar..bir fikrim var..nasip olursa inşallah bende sizlerle tanışma fırsatını bulabilirim belki..

düşüncem şöyle:

yer:

konak pier (önce köfteci rasim sonra has kahve)

saat 13-14:30 arası köftecideyiz.14:30 sonrası has kahvede

tarih:

12 aralık 2009 cumartesi

saat:13:00

ne dersiniz??

gelenler

pinaripekci+
yasminim+
pinkystar +
peri+
güneş55
funmak
obensi+
bumuyani+
maix+
canayakın+
the she+
betay +
gizem1986+
sumak+
gulsah_grafik+
Selin1986
FirstLady+
adamavi+
BaıLeyS+
zehranazz+
zeliha+

Son düzenleme:
şu buluşmaları pazar yapsanız koşa koşa gelirdim ama malesef cumartesi tam gün çalışıyorum

oo inciraltımı bana çooookk uzak :))

tam olarak neredeydin cnm??karşıyaka tarafından en kolay feribotla inciraltına gelinir..bildiğim kadarıyla o taraflardaydın değilmi can??:hulya:

şu buluşmaları pazar yapsanız koşa koşa gelirdim ama malesef cumartesi tam gün çalışıyorum

birçoğumuzun eşleri sadece pazar evde olduğu için cumartesi daha uygun olur diye düşündüm tatlıcım ama sen madem pazar günleri müsaitsin.bir pazar beklerim canım..benm kociş libyada nasılsa..bana hafta sonu hep müsait..:gitme:

O güne kadar bişey çıkmazsa gelmek isterim ben de ama gerçekten uzak.
Bumuyani o güne kadar konuşalım da ayarlarsak beraber gideriz.

canım açık adresvermek yasak

ben bilmiyordum bunu söylediğin için teşekkürler tatlıcm..düzelttim hemen..

O güne kadar bişey çıkmazsa gelmek isterim ben de ama gerçekten uzak.
Bumuyani o güne kadar konuşalım da ayarlarsak beraber gideriz.

inşallah gelirsiniz canlar..aslında feribotla kolay olur cidden..ha bornova ha inciraltı..bostanlıya ulaştınızmı gerisi kolay..

the she bakalım canım çok uzak ama.
bıdebana hafta içi daha çok uyuyor.şim cumartesi ögleden sonraevde oluyor

şekercim ya şu buluşmayı o kadar uzak yapmak yerine alsancakta yapsanız olmaz mı bebiş varya o bakımdan olmasa kendim tek olsam kosa koşa gelirimde bebişle çok zor oluyo

Pınarcım gelmeye çalışırım canım.......opuyorumnanaktan Ben bornovadan geleceğim.Ama izmirin orta yerinde bir yer olursa daha iyi olur gibi.......

Son düzenleme:
şekercim ya şu buluşmayı o kadar uzak yapmak yerine alsancakta yapsanız olmaz mı bebiş varya o bakımdan olmasa kendim tek olsam kosa koşa gelirimde bebişle çok zor oluyo

cnm bnm kıyamam sana..
Pınarcım gelmeye çalışırım canım.......opuyorumnanaktan Ben bornovadan geleceğim.Ama izmirin orta yerinde bir yer olursa daha iyi olur gibi.......

ben üçyoldayım aslında heryer müsait bana ama inciraltında kuzucuklarda temiz hava alırlar ve rahat rahat oynarlar diye düşündüm..gamyoncuiremsu

Son düzenleme:
maix bend ebılmıyorum canım bıde bana çok uzak ya ksk olsun yada alsancak konak olsun anca öle gelebilirm ben zaten kskden menemn 1 saat suuryor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…