• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gz tembelliinin her yata tedavisi

Norovizyon bir İsrailli bilim adami tarafindan gwlistirilmis. turkiye'de temsilcisi var. Norovizyon Turkiye sitesinden, bu hizmeti veren hastanelerin listesi var. Ben hepsini aradim, fiyat vb icin, evime en yakin olani ile anlastim. dunya Goz hastanesinin bir subesi. Zaten dr. Neayene ediyor ve bir cd veriyor. Bu cd ile gunasiri calisiyorsunuz, bir merkezden takip ediliyor ve ilerlemenize gore, icerik zorlasiyor veya kolaylasiyor. 10 seansta bir meayeneye cagiriyorlar. 2 gun sonra 30 seansimin sonundaki muayeneyi alacagim. Merak icindeyim acaba yine bir gelisme var mi diye...

Norovizyon bir İsrailli bilim adami tarafindan gwlistirilmis. turkiye'de temsilcisi var. Norovizyon Turkiye sitesinden, bu hizmeti veren hastanelerin listesi var. Ben hepsini aradim, fiyat vb icin, evime en yakin olani ile anlastim. dunya Goz hastanesinin bir subesi. Zaten dr. Muayenr ediyor ve bir cd veriyor. Bu cd ile gunasiri calisiyorsunuz, bir merkezden takip ediliyor ve ilerlemenize gore, icerik zorlasiyor veya kolaylasiyor. 10 seansta bir meayeneye cagiriyorlar. 2 gun sonra 30 seansimin sonundaki muayeneyi alacagim. Merak icindeyim acaba yine bir gelisme var mi diye...

Norovizyon bir İsrailli bilim adami tarafindan gwlistirilmis. turkiye'de temsilcisi var. Norovizyon Turkiye sitesinden, bu hizmeti veren hastanelerin listesi var. Ben hepsini aradim, fiyat vb icin, evime en yakin olani ile anlastim. dunya Goz hastanesinin bir subesi. Zaten dr. Muayenr ediyor ve bir cd veriyor. Bu cd ile gunasiri calisiyorsunuz, bir merkezden takip ediliyor ve ilerlemenize gore, icerik zorlasiyor veya kolaylasiyor. 10 seansta bir meayeneye cagiriyorlar. 2 gun sonra 30 seansimin sonundaki muayeneyi alacagim. Merak icindeyim acaba yine bir gelisme var mi diye...

gelişmelerden bizede haber verirmisiniz.benim oğlumda da bu problem varda,işe yarıyormu? 9 yaşındaki çocuk o cd dekileri yapabilirmi?biz kapama yapıyoruz ve bilgisayarda oynatıyoruz cd de ne tür şeyler var?

Benim sol gozumde var. 8,5 derece bozukluk ve % 20 ile basladim. Simdi % 45 50 oldu.

Omrumde ilk defa 3 boyutlu film izleyebildim kizimla, nasil guzel geldi...bence imkaniniz varsa kesin deneyin. % 5 bile iyilesme olsa deger bence...

Benim sol gozumde var. 8,5 derece bozukluk ve % 20 ile basladim. Simdi % 45 50 oldu.

Omrumde ilk defa 3 boyutlu film izleyebildim kizimla, nasil guzel geldi...bence imkaniniz varsa kesin deneyin. % 5 bile iyilesme olsa deger bence...

bencede değer, göz en önemli organımız,bütün işler gözle oluyor,allah herkese şifa versin.

benimde sol gözümde %60lık bi kayıp var 7 yaşlarımdayken kapatma falan yapmıştık o şekilde %40 civarına çıktı işte. bu tedaviyi duyduğumda bende çok umutlanıp gittim doktora dünya göz hastanesine. bi pc programı için fiyatı pahalı geldi. bi de tedavinin yanıt verip vermemesi zamanla belli olur dediler. bu yüzden hem gün aşırı aksatıp yapamazsam hem de biraz daha beklersem belki daha kesin çözümlü tedavi yöntemleri geliştirirler diye bi süreliğine erteledim. ama karşılaştığım sitelerde vs. kötü bi yorum görmedim. genel olarak görmenin arttığı yönünde yorumlar. tedavi yaygınlaştığında ve zamanım olduğunda bende başlamayı düşünüyorum . tedavi olup tedavisi biten arkadaşlar yazabilirmi acaba tedaviden önce ve sonrasında görme oranlarını..

Cok caresizim cok yoruldum bu hastaliktan tek gozle idare etmekten 7 yasindan beri mucadele ediyorum. 26 yasindayim,Allahim gunah yazmasin isyan etmiyorum ama su siralar goz tembelligi olan gozumde hep siddetli agrilar var ve gorusum daha bile bozuldu saglam olan gozumde de cok az bozulma hissediyorum. Yarin randevum var doktorla nihayet kendimde doktora gitme gucu bulabildim.Insallah sadece migrendir daha kotu seyler cikmaz. Insallah su yeni tedavi ise yarar denemek istiyorum kac para ise verecegim yeterki gorusum artsin cok caresizim aglamak istiyorum Allahim sabir ver nolur .... cok doldum kizlar kor olmak istemiyorum tek gozle yasamaya alismistim ama simdi oteki gozumde zorluk cekiyor daha cok gencim napcami bilemiyorum psikolojik destek mi alsam acaba?

Merhaba,

Siteye yeni üye oldum ve LEAH'ya bir sorum olacaktı.

Daha önce göz tembelliği konusunda yazdığınız yazılarınızı okudum ve iyileşmenizden gerçekten çok etkilendim ve sevindim. Şu andaki durumunuz nedir? Hala bir iyileşme var mı? Ben de aynı tedaviyi görmek istiyorum. Doktorların para tuzağı iddialarının aksine sizin örneğiniz beni heyecanlandırdı.

Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

LEAH merhabalar iyi günler. nörovizyon tedavisi hakkındaki yorumlarınızı okudum. bendede göz tembelliği rahatsızlığı mevcut. önümüzdeki günlerde nörovizyon tedavisine başlayacağım. siz bu tedaviden gerçekten fayda gördünüzmü? şu anda görüşünüz ne durumda ve ne kadarlık bir artış sağlandı? araştırdım soruşturdum ama tedavi olan fazla kişiye rastlamadım siz memnun kaldınızmı? iki gözünüz arasındaki netlik farkını giderdimi gerçekten bana bilgi verebilirmisiniz çok teşekkür ederim şimdiden

LEAH merhaba. öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. 3 boyutlu film izleyebildim demen bile çok güzel bişeydi ama doğru söylüyorsun. aslında benim tembel olan gözüm çok kötü durumda değil. %60 civarında görüyor zaten diğeri tam. benim istediğim diğerine yakın olabilirmi acaba sorusuydu. bikaç doktora sordum çok fayda görürsün dediler. gerçekten netliği arttırıyor yani bunu tecrübe eden birinden duymak güzel. doktorlarda %80 %90 oranı yakalayabilirsin dediler. bende önümüzdeki hafta başlayacağım. umarım herşey istediğim gibi olur. teşekkürler tekrar özelden cevap atamadım 100 mesajım olmadığı için

Bugune ilk randevumu aldim, sana da yazarim

Merhabalar
Leah ben öncelikle sizin adınıza çok sevindiğimi belirtmek isterim.Benim oğlumdada sizinle birebir aynı sorun var,14 yaşında sol gözü %20 oranında görüyor. doktora nörövizyon tedavisinden bahsettim ama evet öyle bir tedavi var isterseniz yetkili firmadan paketi sipariş edebiliriz dedi.1000 euro fiyat verdi sizin gibi bir sonuç alabileceğimizi bilsem 2000 eruoda olsa tamam diyeceğim ama doktor pek ümit vermedi.İşte yok efendim görme oranı %30 un altında olursa tedavi pek olumlu olmazmış yinede isterseniz deneyelim falan dedi.Yani moralim o kadar bozulduki anlatamam kendimi çok çaresiz hissettiğim bir anda sizin yazınızı gördüm,birde görme oranım %20 idi diye yazdığınızı görünce tekrar umuda kapıldım.benim size sormak istediğim hangi şehirdesiniz.doktorunuz hangi hastanede ve doktorun adı nedir.Biz Mersinde oturuyoruz bu tedaviyi uygulayan birkaç yerle daha görüşeceğim hani cevap tatmin edici olmazsa şehir neresi olursa olsun gideriz yani önemli değil.şimdiden teşekkürler.görüşmek üzere hoşçakalın.

Son düzenleme:
Leah

İyi günler aylardır bu konuyu araştırıyorum tedavi aldığınızı yazmışsınız

Neurovision tedavisi nasıl oluyor ne kadar sürüyor kaç seans alıyorsunuz toplam

Hangi hastanede tedavi aldınız ücreti ne kadar tuttu yazabilir misiniz

Ne kadar faydasını gördünüz işe yarıyor mu gerçekten görme açısından

Dokturunuz kimdi memnun kaldınız mı

Göz tembelliği yaşayanlar için çok önemli vereceğiniz bilgiler

Neurovision tedavisi alan birisi konuya yazabilir mi

Bilgilendirme yaparsanız iyi olur herkes nasıl sonuç verdiğini merak ediyor

merhabalar neurovisiona başlamadan çok araştırmıştım ama pek birşey yazan olmamış. tedavim bittiğine göre ben anlatayım. hiç inancım yoktu benim bilgisayardan tedavi mi olur demiştim. ailemin zoruyla hergün oturuyordum başına.ama %40 gören sol gözüm %100e yaklaştı. iyiki annem başımda beklemiş programı yaparken :) bende üç boyutlu film izleyemiyordum şimdi hiç sıkıntı yok. tek gözümle kitapta okuyorum herşeyi yapıyorum. yazında numara için lazer olmamı söyledi doktorumuz bakalım gidince ne olacak :)

Yıllardır yazan olmamış bu konu hakkında bu uygulamayı gözüne yaptıran ve olumlu olumsuz sonuç alan varsa payladabilirmi acaba haa birde fiyatı hakkında bilgi sahibi olan varmi

Back