• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gz tembelliinin her yata tedavisi

selamlar
benimde 10 yaşındaki oğlumda göz tembelliği var +4.5 ...bizim sol gözünde ama sağ gözüde + 3 biz farkettiğimizde henüz 2 yaşındaydı hemen götürdük ne yazıkki yanlış teşhisler sonucu 4 yaşına kadar oyalandık... oğlumun huysuzlukları ağlama krizleri kapatmakta çok zorlandık ... ama tek tedavisi kapatma... 7 yaşına geldiğinde daha bilinçli olduğu için şunu görüyorum bunu görmüyorum diyodu tembel olan göz çok ilerlemişti tv deki hiç bişeyi nerdeyse hiç göremiyodu ...inanmassınız ama biz hala kapatıyoruz bilmiyorum ama bi dr muz bize 11 yaşına kadar kapatın dedi ve ben gelişme olduğunu düşünüyorum gözümüzü kapatıp 3 boyutlu bilgisayar oyunu açıyoruz okuma çalışmaları yapıyoruz şu an görmesi daha iyi öbür aya kontrolumuz var bakalım ne kadara düşmüş görcez ama artık küçük yazıları okuyabiliyo çok mutlu oluyorum ...çok meşakkatli bi hastalık .. neurovision yöntemini bende duydum sneye kadar sistemin oturmasını en azından netten bu uygulamayı yaptıran bi kaç kişi duyarsam gitcem inş çözüm olur herkese acil şifalar diliyorum...

bilgilenirdiğin için çok teşekkürler....a.s.

rica ederim..

linkini verdiğim sitedeki telefon numarasından yetkili biriyle görüştüm..ve neurovision tedavisini kendimiz satın alıp evde bilgisayara kurup kullanabilirmiyiz dedim,evet dedi zaten evde uygulanan bir yöntem bu, fakat programın direkt satışı yok.. yani illaki bir hastane aracılığıyla bu programa sahip olabiliyormuşuz.
ve program bilgisayara kurulduktan sonra, karanlık bir ortamda tembel göz kapatılıp, bir metre uzaktan çeşitli görsel uyarılarla alıştırmalar yapılıyormuş.
ayrıca interaktif bir tedavi yöntemi olduğundan bilgisayarda internet bağlantısı olması şart çünkü ana kullanıcı sizin hareketlerinizi gözlemliyormuş.
tedavi yaklaşık 45 gün sürüyor.

denemeye değer, fakat aracı hastane olayı abartıp ticarete döker diye endişeliyim.CADIARZU

rica ederim..

linkini verdiğim sitedeki telefon numarasından yetkili biriyle görüştüm..ve neurovision tedavisini kendimiz satın alıp evde bilgisayara kurup kullanabilirmiyiz dedim,evet dedi zaten evde uygulanan bir yöntem bu, fakat programın direkt satışı yok.. yani illaki bir hastane aracılığıyla bu programa sahip olabiliyormuşuz.
ve program bilgisayara kurulduktan sonra, karanlık bir ortamda tembel göz kapatılıp, bir metre uzaktan çeşitli görsel uyarılarla alıştırmalar yapılıyormuş.
ayrıca interaktif bir tedavi yöntemi olduğundan bilgisayarda internet bağlantısı olması şart çünkü ana kullanıcı sizin hareketlerinizi gözlemliyormuş.
tedavi yaklaşık 45 gün sürüyor.

denemeye değer, fakat aracı hastane olayı abartıp ticarete döker diye endişeliyim.CADIARZU

canım bişey sorcam fiyat 2500 euro diye okumuştum biz ist da değiliz.. en yakın ankaradki dünya göz hast var mı acaba ben bu sisteme inanmak istiyorum oğlumun gözü beni çok üzüyor umarım ticarete dökmezler işi bu bizim için bi umut .. ne olur bu sistemi uygulayan olursa burda paylaşşsın .. 1 tek bile yaptıran kişi bulamadık nette :sinifsinif:

canım bişey sorcam fiyat 2500 euro diye okumuştum biz ist da değiliz.. en yakın ankaradki dünya göz hast var mı acaba ben bu sisteme inanmak istiyorum oğlumun gözü beni çok üzüyor umarım ticarete dökmezler işi bu bizim için bi umut .. ne olur bu sistemi uygulayan olursa burda paylaşşsın .. 1 tek bile yaptıran kişi bulamadık nette :sinifsinif:

benim öğrendiğim kadarıyla istanbulda fiyatı 1000 ile 1200 euro arasında,tabiki fiyatlar gideceğiniz hastaneye göre değişir.zırt pırt kontrole filan çağırabilirler.bu da extra ücret demek zaten..dolayısıyla fiyat ,programı satın almakla sınırlı kalmıyor.neden hastaneye mecbur ediyorlar anlamıyorum.neymiş doktor kontrolünde olucakmış aradabir gidip aferin demesi için 120tl.ödemek zorundayız anlaşılan.
evet ayrıca bu tedavi yöntemini uygulayan kimse şimdiye kadar birşeyler paylaşmadı.bekliyoruz.CADIARZU

geçmiş olsun...a.s.

bende fiyatını istanbulda göz hastanesinde sormuştum.1000-1500 arası demişti randevu ile ilgilenen bayan...çok geçmiş olsun...

tembel olan gözünüz kaç numara? benim oğlumun tembel olan gözü +8 numara.Gözlüğün tek camı şişe dibi gibi.Diğeri ise 0 numara.arada çok büyük fark var.

geçmiş olsun benim kızımda da göz tembelliği vardı kapama tedavisyle şu an düzeldi tek gözü +6 biz %60 inceltilmiş cam kullanıyoruz diğer gözlük camından hiçbir farkı yok normal bi cammış gibi tavsiye ederim...

Son düzenleme:
Gittim, geldim.

Once goz dr muayene etti. Tek gozum 8,9 derece bozuk ve yuzde yirmi goruyormus. Bu durum tedaviyi kabul eder dedi. Lens yazdi, lenslerler gelince, lensimle gidecegim ve tekrar muayene olacagim. Bu arada beni arayip norovizyon uzmani bilgi verecek, kac liradir vb. 40 seans olarak baslaniyormus. Her 10 seanstan sonra dr. ,kontrolune gidiyorsun, haftada 3 gun evde egzersiz yapiyorsun (seans dedigi) . Eger 40 seans sonunda gerek gorulurse ilave 10 ar 10 ar seans ekleniyormus. Yuzde yirmiden yuzde yetmislere kadar cikabilr dedi...

İnan en son hamile oldugumu ogrendigimde dr odasindan boyle gulerek cikmistim....

böyle bir tedavi varsa gerçekten ve uygulanıyorsa derdime derman olur gerçekten şu son günlerde bu hastalığı aklıma çok taktım ve bu tedaviyi burda öğrenmeme yardımcı oldunuz hepinize teşekkür ederim çok sağolun :) :3::3:

başka sitelerde bi üye böyle bi yorum yapmış; Ben 3 aydır Neurovision tedavisi görüyorum. % 40'lık bir iyileşme oldu gözümde. Bence mucize gibi bir şey. ayrıca 40 seans ücreti 1350 Euro

Kizlar benim gozum % 20 goruyordu. Tedavimin 8. Seansinin sonunda bugun dr cagirdi. Normalde 10 dan sonra gidiliyor ama benim dr tatile gidiyormus erken aldi. ben kendim bir gelisme hissediyordum zaten kadina soyledim. Daha cok erken beklentiye girmeyin filan dedi. Sonra bir olctu, benim gorme %30 35 gibi olmus... Kendi de inanamadi. Gaza geldi ayaga kalkti, sizin basariniz bizim basarimiz filan diye bir costu, %50 olsun size lazer de yapicam, super olcak filan dedi...

Siddetle tavsiye ederim. Ben kdv dahil 2700 tle odedim. 1350 euro ediyor.

Back