- Konu Sahibi tatlxixrxuxya
-
bilgilenirdiğin için çok teşekkürler....a.s.
rica ederim..
linkini verdiğim sitedeki telefon numarasından yetkili biriyle görüştüm..ve neurovision tedavisini kendimiz satın alıp evde bilgisayara kurup kullanabilirmiyiz dedim,evet dedi zaten evde uygulanan bir yöntem bu, fakat programın direkt satışı yok.. yani illaki bir hastane aracılığıyla bu programa sahip olabiliyormuşuz.
ve program bilgisayara kurulduktan sonra, karanlık bir ortamda tembel göz kapatılıp, bir metre uzaktan çeşitli görsel uyarılarla alıştırmalar yapılıyormuş.
ayrıca interaktif bir tedavi yöntemi olduğundan bilgisayarda internet bağlantısı olması şart çünkü ana kullanıcı sizin hareketlerinizi gözlemliyormuş.
tedavi yaklaşık 45 gün sürüyor.
denemeye değer, fakat aracı hastane olayı abartıp ticarete döker diye endişeliyim.CADIARZU
canım bişey sorcam fiyat 2500 euro diye okumuştum biz ist da değiliz.. en yakın ankaradki dünya göz hast var mı acaba ben bu sisteme inanmak istiyorum oğlumun gözü beni çok üzüyor umarım ticarete dökmezler işi bu bizim için bi umut .. ne olur bu sistemi uygulayan olursa burda paylaşşsın .. 1 tek bile yaptıran kişi bulamadık nette :sinifsinif:
canım bişey sorcam fiyat 2500 euro diye okumuştum biz ist da değiliz.. en yakın ankaradki dünya göz hast var mı acaba ben bu sisteme inanmak istiyorum oğlumun gözü beni çok üzüyor umarım ticarete dökmezler işi bu bizim için bi umut .. ne olur bu sistemi uygulayan olursa burda paylaşşsın .. 1 tek bile yaptıran kişi bulamadık nette :sinifsinif:
tembel olan gözünüz kaç numara? benim oğlumun tembel olan gözü +8 numara.Gözlüğün tek camı şişe dibi gibi.Diğeri ise 0 numara.arada çok büyük fark var.
tedaviyi nerde gordunuz bilgi alabılırmıyım20 seansi tamamlayip muayeneye gittim. Gorme oranim %45-50 oldu. İnanamiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?