Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Gz seirmesi

wylma

cennet ayaklarımn altında
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
627
2
son bir aydir sag gozumun bazen ust kisminda bazen altinda ara ara sıklasan segirmelerim oluyor. daha onceleri de oluyordu ama hic bu kadar uzun sure devam etmemisti ne bu boyle bilen var mi kızlar allahaskina :çok üzgünüm:
bazen o kadar siddetleniyor ki karsimdaki insan farkedip beni tikli zannedecek saniyorum. nasil kurtulabilirim ayni seyi yasayan var mi?

geçmiş olsun canım ama hiçbir bilgim yok istersen bir doktora git inşallah önemli bişey değildir

cok sagol doktora gidicem devam ederse zaten

aynı sorun bendede var canım bende bır turlu cozemedım arastırıorum bın tane hastalık cıkıor karsıma :) benımde sag gozum atıp atıp duoru bazen sımdık cıkıcak dıorum yerınden :KK43:

umarim gecicidir genelde olur gecer ama bu biraz fazla uzadi neyseki gecti gibi benimki

göz seğirmesini bir kaç sene önce bende yaşadım .bir kaç hafta devam etti geçmeyince doktora gittim. doktor kafamdan tomoğrafi çektirdi beynimde bi sorun olabilir düşüncesiyle fakat bişi çıkmayınca stresten kaynaklandığını sinirlerimin zayıfladığını bu yüzden gözümde istem dışı seğirmenin olduğunu söyledi. ismini şuan hatırlayamadığım bir sinir hapı verdi kısa bir süre ilacı kullandım geçti. zaman zaman tekrar kısa süreli göz seğirmem oluyor fakat bi kaç saat olup geçiyo. size tavsiyem doktora gidiniz ve stresten uzak durunuz. geçmiş olsun.........

sanirim bu goz segirmesinin en onemli sebeplerinden biri de teknoloji. annemin tavsiyesiyle iki gun pc den uzak durdum, telefonumu da mumkun mertebe uzak tuttum kendimden ve sonuc.. segirme filan yok artik hihoyyyt

X