- 29 Mart 2008
- 527
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım, ben sana kesinlikle vıcyh göz çevresi öneririm.....eminim memnun kalacaksın.....iki ürün var vıchyde....biri koruma amaçlı, biri de olan çizgilerin görünümünü bile hafifleten bir ürün, sen ikincisini al...fiyatı ötekinden daha pahalı...göz çevresi hassas bir bölge. o yüzden sakın ucuz ürünlere kanma.....
avon denedin bir işe yaramadı zaten. tedirgin olduğum şey şu: acaba önerdiğin krem 40 yaşındakiler için falan olmasın..sonra ilerde etki etmezse..
bende bugun lorealin decontract rides dıe bı kremını aldım 30 yas ıcn goz cevresı mımık cızgılılerını gıdermek ıcınmıs.ama ne kadar yararlı olur bılmıorum
kullandıkça gelişmeleri olumlu olumsuz yazarsan sevinirim canım
lancome un göz çevresi ürünleri benim çok işime yaradı
biraz pahalı ama tavsiye ederim
Cinsilatif'im Lancome un hangi göz çevresi ürününü tavsiye ediyorsun canım .Ben bir ara primordiale yeux kulladım güzeldi sonra renergie serisinden kullandım pek memnun kalmadım .Bu günlerde iyi bir ürün arıyorum .En azından nemlendirsin , gözlere dinlenmiş bir görünüm versin .Zaten çizgilere hiç bir ürün işe yaramıyor.Son olarak clarinse in göz çevresini kullandım .(kırmızı şişeli) onu da beğenmedim .Ben artık ürünlere inancımı yitirdim .Bir süredir hiçbirşey kullanmıyorum.:1hug:lancome un göz çevresi ürünleri benim çok işime yaradı
biraz pahalı ama tavsiye ederim
Cinsilatif'im Lancome un hangi göz çevresi ürününü tavsiye ediyorsun canım .Ben bir ara primordiale yeux kulladım güzeldi sonra renergie serisinden kullandım pek memnun kalmadım .Bu günlerde iyi bir ürün arıyorum .En azından nemlendirsin , gözlere dinlenmiş bir görünüm versin .Zaten çizgilere hiç bir ürün işe yaramıyor.Son olarak clarinse in göz çevresini kullandım .(kırmızı şişeli) onu da beğenmedim .Ben artık ürünlere inancımı yitirdim .Bir süredir hiçbirşey kullanmıyorum.:1hug:
Canım , pahalı ürünlere ayıracak bütçen yok diye üzülme .Pahalı ürünler sadece marka satıyorlar , diğer ürünlerden hiçbir farkı yok .Yani iddia ettikleri gibi bir mucizeyi hiçbiri gösteremiyor .Bu ürünleri yıllarca kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki , normal bir nemlendirici krem , normal fiyatta bir göz çevresi ürünü , temizleme sütü yeterli .Gençlik tamamen genetik bir olay .Hafif bir bakım (yukarıda saydıklarım) , beslenmene dikkat etmek bu gençliği uzatıyor .Sanıldığı gibi hiçbir pahalı ürün gençlik sağlamıyor .benimde göz çevremde kırışıklıklar var ve göz altlarım mor mor babacığıma çekmişim :çok üzgünüm:ve ben nivea dan başka ürün kullanmadım gerçi bir işe yaramıyor zaten şu an kullandığım ürün.ne yapmalı bilmem doğal bir yöntem olsa çünkü ben pahalı markalarınkini alamam ona ayıracak bütçem yok maelsef