fraksiyonel karboksi yaptır cnm...tam senin sorunun için...dr.coşkun levent taşçı.....bende 25 yaşındayım ve kırışıklar var gülünce çıkıyo göz çevremde sinir oluyorum bende hiç gülmüyorumm
Gözlerinize makyaj yapıyorsunuz yapıyorsunuz siliyorsunuz siliyorsunuz ama kırısıkları fark edene kadar aklınıza bakım yapmak hiç gelmiyor.göz altlarına yağ sürülmez yag bezeleri olusur.yüze sürülen kremler göz altına sürülmez yine yag bezesi olusur.gideceksiniz dogru duzgun bir kozmetik magazasından dogru duzgun bir ürün alacaksınız,paraya kıyacaksınız.doğal ürünlerle haftalık bakım yapın ama onca kozmetik firması bir suru kimyageri yanında bosuna calıstırıp laboatuvarlar kurmuyorlar.ben yıllarca roc kullandım,bir ara vicy kullandım şimdi monteil kullanıyorum.33 yasındayım ne göz altımda ne yuzumde bir tane kırısıklık yok cunku 20 yasından beri duzenli sekilde nereme ne surmem gerekiyorsa surdum.aldıgınız kremler pahalı olabilir ama aylarca kullanıyorsunuz ve cimrilik yapıp dogru duzgun seyler almazsanız ileride sahip oldugunuz kırısklıklarınızı duzeltmek icin ortaya dökeceginiz hiç bir mebla asla cildinizi eski hale getirmeyecek.
Gözlerinize makyaj yapıyorsunuz yapıyorsunuz siliyorsunuz siliyorsunuz ama kırısıkları fark edene kadar aklınıza bakım yapmak hiç gelmiyor.göz altlarına yağ sürülmez yag bezeleri olusur.yüze sürülen kremler göz altına sürülmez yine yag bezesi olusur.gideceksiniz dogru duzgun bir kozmetik magazasından dogru duzgun bir ürün alacaksınız,paraya kıyacaksınız.doğal ürünlerle haftalık bakım yapın ama onca kozmetik firması bir suru kimyageri yanında bosuna calıstırıp laboatuvarlar kurmuyorlar.ben yıllarca roc kullandım,bir ara vicy kullandım şimdi monteil kullanıyorum.33 yasındayım ne göz altımda ne yuzumde bir tane kırısıklık yok cunku 20 yasından beri duzenli sekilde nereme ne surmem gerekiyorsa surdum.aldıgınız kremler pahalı olabilir ama aylarca kullanıyorsunuz ve cimrilik yapıp dogru duzgun seyler almazsanız ileride sahip oldugunuz kırısklıklarınızı duzeltmek icin ortaya dökeceginiz hiç bir mebla asla cildinizi eski hale getirmeyecek.
rica ederim umarım işe yarar sendede..sana birde aktardan aldığım bişi önereyim..at kestanesi kremi..oda 6 ytl..ve bunu bana eczacı arkadaşım söledi..aktarlara yaptırıyolarmış ve kırışıklıkları %90 oranında tedavi ediyor dedi..ama sabırlı olucaksın ve her akşam yatmadan süreceksin dedi..bende aktardan aldım altına bu akitayı sürüyorum üstünede at kestanesi kremini..bir ay oldu ve herkes hayretle soruyo..daha güzel yanı ben hep gözlerimi kısarak konuşurum ve gözlerimle gülerim..bu bir ay içinde orta okul yıllarımda dahil olmak üzere göz mimimk çizgilerimi hiç böle ii görmemiştim..okaddar değiştiki daha sıkı ve çizgilerin çogu yok olmuş durumda..olanlarıda inanılmaz yumuşattığı için çok daha rahat gülüyorum..ben botoxuda denedim ozaman bile keskindi mimiklerim..şimdi süper anlıcan..
dove göze sürülmez asla bidaha yapma
@askprensesi kaç yaşındasın bana da öyle demişledi yani 30 yaşında başla diye ben 26 yaşındayım 3 sene içinde göz çevrem kesin kırışıcak 30 yaşında krem kullansam o kırışıklar nasıl geçicek ?
biri de ben kaç senedir marka ürünler kullanıyorum paraya kıyıp hiç kırışık olmadı demiş yani ben anlamadım herkes farklı şeyler söylüyor
@fearless girl kuşburnu yağı da yağ sayılmaz mı yani yağ sürmeyin diyolar bitkisel yağlar dahil değil mi
size sorum 26 yaş için uygun göz çevresi bakım kremi tam adıyla yazarsanız sevinirim :)