Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bu akita kremi sadece internetten mi satın alabiliyorum?
sennsiii canım buldum saol
rica ederim umarım işe yarar sendede..sana birde aktardan aldığım bişi önereyim..at kestanesi kremi..oda 6 ytl..ve bunu bana eczacı arkadaşım söledi..aktarlara yaptırıyolarmış ve kırışıklıkları %90 oranında tedavi ediyor dedi..ama sabırlı olucaksın ve her akşam yatmadan süreceksin dedi..bende aktardan aldım altına bu akitayı sürüyorum üstünede at kestanesi kremini..bir ay oldu ve herkes hayretle soruyo..daha güzel yanı ben hep gözlerimi kısarak konuşurum ve gözlerimle gülerim..bu bir ay içinde orta okul yıllarımda dahil olmak üzere göz mimimk çizgilerimi hiç böle ii görmemiştim..okaddar değiştiki daha sıkı ve çizgilerin çogu yok olmuş durumda..olanlarıda inanılmaz yumuşattığı için çok daha rahat gülüyorum..ben botoxuda denedim ozaman bile keskindi mimiklerim..şimdi süper anlıcan..
sensiicim sanrım sen beşiktaşta oturuyordun bende beşiktaştayım ve kırkambara giderim hep sen nerde yaptırdın bide ne diyicem bu kremi yaptırmak için canıma.s.
Canım gözçevresi kremlerinin mutlaka faydası vardır.nemlendirme adına görevini yapıyordur.göz çevresinin derisi yüzümüzden daha hassas olduğu için oraya uygun krem kullanmakta fayda var tabi.Ama şunu unutmamak lazımki,mucize bir krem maalesef yok.Reklamlarda şu kadar zamanda bu sonuç,işte şu kullanıma böyle değişim vaadlerine pek aldanmayın.Böyle mucize bir krem icat olsaydı şayet,estetik cerrahi tarihe karışırdı.Cildi sürekli nemli tutarak masaja devam.Başka çaresi yok gibi gözüküyor senağlama
:enbuyukkk:yüz nemlendiricisini kesinlikle göz çevrene sürme çünkü göz altında yağ bezecikleri yapaar ben öyle bi hata yapmştımda ordan biliyorum bu cevabıda doktor bana vermişti ama güneş koruyucusunu sürebilirsin o göz çevresine çok iyi geliyor tabi gözkreminin üzerine,