- 16 Kasım 2019
- 209
- 81
- 48
- 30
- Konu Sahibi yasyasemin
-
Merhaba bende bu ay sipariş verdim bi deneyeceğim adet düzensizliğim pco var sizde işe yaradımı?Merhaba arkadaşlar Doktora gittim yumurta rezervin iyi ama biraz tembellik var dedi Gynositol vitamin verdi folik asitte içeriyormuş 3 ay hamile kalmazsan gel çatlatma yapalım dedi hayırlısı bakalım kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Daha dün 1 ay oldu kullanalı adetime 1 hafta kaldı bekliyorum bakalım ama adet belirtilerim benim genelde 8 ila 10 gün önce başlıyo yani özellikle göğüs ağrılarım üşümeler ama hala belirti yok belki bu sefer hamile kalırım diye düşünüyorum bakalımMerhaba bende bu ay sipariş verdim bi deneyeceğim adet düzensizliğim pco var sizde işe yaradımı?
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinDaha dün 1 ay oldu kullanalı adetime 1 hafta kaldı bekliyorum bakalım ama adet belirtilerim benim genelde 8 ila 10 gün önce başlıyo yani özellikle göğüs ağrılarım üşümeler ama hala belirti yok belki bu sefer hamile kalırım diye düşünüyorum bakalım
Biz 2 yıldır deniyoruz olmuyoBen kullandım 1 ay bir yararını görmedim. Sonra normal folidoce folikasit aldım ve ovulasyon testiyle takip edip 2 ayda hamile kaldım. 8 aydir deniyorduk
Herhangi bir sorununuz var mı?Biz 2 yıldır deniyoruz olmuyo
Yumurta rezervin iyi ama yumurtalar biraz tembel dedi 3 ay kullan hamile kalmazsan çatlatma iğnesi yaparız dediHerhangi bir sorununuz var mı?
Bende pco var o yüzden kullanıyorumadetim 3 4 ay olmuyor bazen ilk ay adet olabildiniz mi peki? Günde 1 adet mi kullanmıştınız?Ben kullandım 1 ay bir yararını görmedim. Sonra normal folidoce folikasit aldım ve ovulasyon testiyle takip edip 2 ayda hamile kaldım. 8 aydir deniyorduk
Adet oldunuz mu siz günde kaç tane kullanıyordunuz? Adetlerinizi düzenledimi?Daha dün 1 ay oldu kullanalı adetime 1 hafta kaldı bekliyorum bakalım ama adet belirtilerim benim genelde 8 ila 10 gün önce başlıyo yani özellikle göğüs ağrılarım üşümeler ama hala belirti yok belki bu sefer hamile kalırım diye düşünüyorum bakalım
Bende pco yok. Gynositol adet söktürücü mü bilmiyorum açıkçası folikasit ve bazı vitaminler içeriyor sanırım.Bende pco var o yüzden kullanıyorumadetim 3 4 ay olmuyor bazen ilk ay adet olabildiniz mi peki? Günde 1 adet mi kullanmıştınız?
Benim adetim düzenli bi sıkıntı yoktur çok şükür sadece yumurtan tembel dedi başkada bişe demedi günde bir kez kullandım evetBende pco var o yüzden kullanıyorumadetim 3 4 ay olmuyor bazen ilk ay adet olabildiniz mi peki? Günde 1 adet mi kullanmıştınız?
Bende kullanıyorum henüz yumurtlama göremedim 24.günüm bugün bekliyorum bakalım bende kolay kolay adet olamıyorum malesef ümitkenmiştim aslında ama sizi duyunca bide hala yumurtlama olmayınca bende işe yaramayacak gibi hissediyorum açıkçası bide günde 2 kullanınca bende çok tatlı yeme isteği yaptı 1 e düşürdüm sizde böyle bişey yaptı mı?Merhabalar ben doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra 3 ay adet görmedim bunun üzerine Dr.a gidince pcos olduğumu söyledi ve adet sokturucuyle beraber bu ilacı verdi günde 2 kez üç ay boyunca kullan dedi. Yumurtalar buyumedigi için ksit olarak birikmiş büyümesini destekler folik asit de var ekstra folik asit kullanmana gerek yok dedi. 3 aydır kullanıyorum ama hala ne adet görebildim ne de hamile kalabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?