Gebeliğe Hazırlık Gynositol’a başladım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yasyasemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
209
81
48
30
Merhaba arkadaşlar Doktora gittim yumurta rezervin iyi ama biraz tembellik var dedi Gynositol vitamin verdi folik asitte içeriyormuş 3 ay hamile kalmazsan gel çatlatma yapalım dedi hayırlısı bakalım kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Merhaba bende bu ay sipariş verdim bi deneyeceğim adet düzensizliğim pco var sizde işe yaradımı?

Merhaba bende bu ay sipariş verdim bi deneyeceğim adet düzensizliğim pco var sizde işe yaradımı?
Daha dün 1 ay oldu kullanalı adetime 1 hafta kaldı bekliyorum bakalım ama adet belirtilerim benim genelde 8 ila 10 gün önce başlıyo yani özellikle göğüs ağrılarım üşümeler ama hala belirti yok belki bu sefer hamile kalırım diye düşünüyorum bakalım

İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ben kullandım 1 ay bir yararını görmedim. Sonra normal folidoce folikasit aldım ve ovulasyon testiyle takip edip 2 ayda hamile kaldım. 8 aydir deniyorduk

Ben kullandım 1 ay bir yararını görmedim. Sonra normal folidoce folikasit aldım ve ovulasyon testiyle takip edip 2 ayda hamile kaldım. 8 aydir deniyorduk
Bende pco var o yüzden kullanıyorumadetim 3 4 ay olmuyor bazen ilk ay adet olabildiniz mi peki? Günde 1 adet mi kullanmıştınız?

Adet oldunuz mu siz günde kaç tane kullanıyordunuz? Adetlerinizi düzenledimi?

Merhabalar ben doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra 3 ay adet görmedim bunun üzerine Dr.a gidince pcos olduğumu söyledi ve adet sokturucuyle beraber bu ilacı verdi günde 2 kez üç ay boyunca kullan dedi. Yumurtalar buyumedigi için ksit olarak birikmiş büyümesini destekler folik asit de var ekstra folik asit kullanmana gerek yok dedi. 3 aydır kullanıyorum ama hala ne adet görebildim ne de hamile kalabildim

Bende kullanıyorum henüz yumurtlama göremedim 24.günüm bugün bekliyorum bakalım bende kolay kolay adet olamıyorum malesef ümitkenmiştim aslında ama sizi duyunca bide hala yumurtlama olmayınca bende işe yaramayacak gibi hissediyorum açıkçası bide günde 2 kullanınca bende çok tatlı yeme isteği yaptı 1 e düşürdüm sizde böyle bişey yaptı mı?

Ben son 6 ayda inanılmaz kilo aldım doktor 3 ay kullan ama kilo da ver demesine rağmen malesef mutfaktan çıkamıyorum onun etkisi mi bilemiyorum. Umutsuz olmayın herkesin vücudu farklı tabi ama sonuç alan pek olumlu kimse de göremedim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…