kızlar merhaba. Ben 7 aylık evliyim. Bugüne kadar hiç korunmadık ama gebelik nasip olmadı. Gynoseed jeli duydum. Jel sayesinden hamile kalan çok varmış. Ama yinede güvenmelimiyim ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Kullanıp memnun kalan yada memnun kalmayan var mı acaba. Beni bilgilendirir misiniz rica edersem
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gynoseed jel kullananlar
- Konu Sahibi ozelemm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Mart 2023
- 403
- 112
- 23
- 29
Bende 7 aylik evliyim bu ay birgebeningunlugu ovulasyon testi ile yumurtlamami buldum regl 5 gün surdu bittikten 2 gun sonra yumurtladim telefondaki uygulamalar kesinlikle insanlar cocuk yapamasin diye uydurulmus resmen yanlis gösteriyor. Jel kullandim 3 gun yumurtlamada insallah kalirim hamile 27 sinde gebelik testi yapicamkızlar merhaba. Ben 7 aylık evliyim. Bugüne kadar hiç korunmadık ama gebelik nasip olmadı. Gynoseed jeli duydum. Jel sayesinden hamile kalan çok varmış. Ama yinede güvenmelimiyim ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Kullanıp memnun kalan yada memnun kalmayan var mı acaba. Beni bilgilendirir misiniz rica edersem
- 17 Nisan 2023
- 2.109
- 1.601
- 53
- 31
- 17 Nisan 2023
- 2.109
- 1.601
- 53
- 31
Ay hadi inşallah. Bu ay müjdeli haberi alırız canım. Benim adetim dün bitti. Ovulasyon testlerine başladım işte. Jelide sipariş ettim. Bana daha günler var yani. Sabır lazım ama oda bende yokMerhaba bende 9 aydır evliyim . 3 aydır korunmuyoruz. Bir umut diyerek bu ay bu jelden aldım ve kullandım. İnşallah güzel haberler veeirim
Sen kullandıysan az günlerin kaldı senin canım. Peki özür dileyerek sormak istiyorum. Yanma falan vs bişy yaptı mıRegline ne kadar kaldı
- 17 Nisan 2023
- 2.109
- 1.601
- 53
- 31
- 17 Nisan 2023
- 2.109
- 1.601
- 53
- 31
Anladm canım. Adetine kaç gün kaldı. İnşallah hayırlı haberler verirsinSöylenenin aksine ilk gün kullandığımda ne kuruma ne yanma oldu aksine çok kaygandı. Ama 2. Sefer kullandığımda biraz kuruma oldu sadece canım
- 6 Ocak 2022
- 395
- 125
- 33
Merhaba canım bende kullandım bu jelden 2 ay yumurtlama günlerimde ama gebelik elde edemedim. Doktora sorduğumda bir sakıncası olmadığını söyledi. Bende bazen yanma yapıyor bazen yapmıyor. Birde kuruluk yaptı diyenleri başta anlamamıştım kayganlaştırma özelliği de var sonuçta nasıl kuruluk yapabilir diye ama ilk ay değil de sonraki ay bende de kuruluk yaptı.
İnşallah canım ya. Hayırlı müjdeli haberi verirsin. Bende jelin gelmesini bekliyorum. İlk defa kullanacam. İnşallah işe yararda. Müjdeli haberi veririm bendeBende 7 aylik evliyim bu ay birgebeningunlugu ovulasyon testi ile yumurtlamami buldum regl 5 gün surdu bittikten 2 gun sonra yumurtladim telefondaki uygulamalar kesinlikle insanlar cocuk yapamasin diye uydurulmus resmen yanlis gösteriyor. Jel kullandim 3 gun yumurtlamada insallah kalirim hamile 27 sinde gebelik testi yapicam
- 17 Mart 2023
- 403
- 112
- 23
- 29
Jeli içime sıkıyorum o an kendi halime ağlasam mi gulsem mi tovbe yarabbim bi su kalmamisti diyorum 7 ayda yapmadigim halime bakkİnşallah canım ya. Hayırlı müjdeli haberi verirsin. Bende jelin gelmesini bekliyorum. İlk defa kullanacam. İnşallah işe yararda. Müjdeli haberi veririm bende
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Aynı bensin hahahah ve ben ağladım biliyor musun bunlara mı kaldım diyeJeli içime sıkıyorum o an kendi halime ağlasam mi gulsem mi tovbe yarabbim bi su kalmamisti diyorum 7 ayda yapmadigim halime bakk
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Jeli bu ay 4 kere kullandım canım ilk başta çok az bir yanma yaptı ama saniyeler sürdü geçti diğer kullandıklarım da tekrarı olmadı kuruluk hiç yapmadı çok memnun kaldım umarım gebelik oluşurkızlar merhaba. Ben 7 aylık evliyim. Bugüne kadar hiç korunmadık ama gebelik nasip olmadı. Gynoseed jeli duydum. Jel sayesinden hamile kalan çok varmış. Ama yinede güvenmelimiyim ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Kullanıp memnun kalan yada memnun kalmayan var mı acaba. Beni bilgilendirir misiniz rica edersem
- 17 Mart 2023
- 403
- 112
- 23
- 29
Bende bu ay kullandım ilk kez 4 gun insallah ya bende cok şişlik var karın ağrısı var mide bulantisi üşüme sol tarafıma yatiyorum saga yatmaJeli bu ay 4 kere kullandım canım ilk başta çok az bir yanma yaptı ama saniyeler sürdü geçti diğer kullandıklarım da tekrarı olmadı kuruluk hiç yapmadı çok memnun kaldım umarım gebelik oluşur
- 17 Mart 2023
- 403
- 112
- 23
- 29
Bende ağlıyorum herkesten gizliAynı bensin hahahah ve ben ağladım biliyor musun bunlara mı kaldım diye
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Benim çatlamadan sonra 2 günüm bugün sadece sol tarafında tatlı bir ağrı var eğilirken falan ağrı yapıyor arada da sağa geliyor ama sol kadar değil çok erken bunlar için tabi psikolojik olabilir sizin yakın mı regliniz?Bende bu ay kullandım ilk kez 4 gun insallah ya bende cok şişlik var karın ağrısı var mide bulantisi üşüme sol tarafıma yatiyorum saga yatma
Ben ilk defa ağladım sinir boşalması yaşadım sanırım ucu uzun altı şiş bir tüpü bir tarafıma monte ederken bulunca kendimi gülmeyle karışık ağladımBende ağlıyorum herkesten gizli
- 17 Mart 2023
- 403
- 112
- 23
- 29
Benim çatlamadan sonra 2 günüm bugün sadece sol tarafında tatlı bir ağrı var eğilirken falan ağrı yapıyor arada da sağa geliyor ama sol kadar değil çok erken bunlar için tabi psikolojik olabilir sizin yakın mı regliniz?
Ben ilk defa ağladım sinir boşalması yaşadım sanırım ucu uzun altı şiş bir tüpü bir tarafıma monte ederken bulunca kendimi gülmeyle karışık ağladım
- 17 Mart 2023
- 403
- 112
- 23
- 29
Aynı ben sin ya aynı regl 25 mayista insallah olmam son ümidim jel bu ay tutmazsa yikilirim daha napiyim ya bir kendimi şey yapmadigim kalmisti onu da jel le yaptim sonunda buda oldu ah al iste halime bak dramBenim çatlamadan sonra 2 günüm bugün sadece sol tarafında tatlı bir ağrı var eğilirken falan ağrı yapıyor arada da sağa geliyor ama sol kadar değil çok erken bunlar için tabi psikolojik olabilir sizin yakın mı regliniz?
Ben ilk defa ağladım sinir boşalması yaşadım sanırım ucu uzun altı şiş bir tüpü bir tarafıma monte ederken bulunca kendimi gülmeyle karışık ağladım
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Bende öyle düşüyorum tek o kaldı onu da onunla yapmış gibi olduk zaten bugun bitti 2 günün kalmış testte çıkar varsa aslındaAynı ben sin ya aynı regl 25 mayista insallah olmam son ümidim jel bu ay tutmazsa yikilirim daha napiyim ya bir kendimi şey yapmadigim kalmisti onu da jel le yaptim sonunda buda oldu ah al iste halime bak dram